Devlet Tiyatroları turne yolunda

Devlet Tiyatroları turne yolunda

Devlet Tiyatroları turneye çıktı. 5-11 Aralık tarihleri arasında 19 ilde 10 farklı oyun seyirciyle buluşacak. Turne kapsamında Devlet Tiyatroları sanatçıları illerde 45 temsil düzenleyecek.

Devlet Tiyatroları (DT), 5-11 Aralık’ta, 19 ilde 10 farklı oyunu seyirciyle buluşturacak. DT Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Gaziantep, Kahramanmaraş, Elazığ, Malatya, Samsun, Çorum, Zonguldak, Denizli, Ordu, Edirne, Kayseri, Nevşehir, Sakarya/Adapazarı, Rize, Balıkesir, Uşak, Tekirdağ/Çorlu, Çanakkale ve Edirne/Keşan’da toplam 45 temsil düzenlenecek.

Dün başlayan turne programı çerçevesinde, Trabzon Devlet Tiyatrosu, ‘Krem Karamel’i Kahramanmaraş ve Gaziantep’te, Bursa Devlet Tiyatrosu, ‘Meraki’yi Elazığ ve Malatya’da, Erzurum Devlet Tiyatrosu, ‘Ölümcül Oyun’u Samsun ve Çorum’da izleyicilerin beğenisine sunacak.
İzmir Devlet Tiyatrosu, ‘Vahşet Tanrısı’nı Sakarya ve Zonguldak’ta, Sivas Devlet Tiyatrosu, ‘Yapay Zeka’yı Uşak ve Denizli’de, Adana Devlet Tiyatrosu, ‘Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin’ oyununu Rize ve Ordu’da, İstanbul Devlet Tiyatrosu, ‘Suşa ile Kiki’yi Edirne ve Keşan’da tiyatroseverlerle buluşturacak.

Ankara Devlet Tiyatrosu ise ‘Binbir Gece Masalları’ oyununu, Nevşehir ve Kayseri’de, ‘Kadınlarımız’ adlı oyunu Balıkesir ve Çanakkale’de, ‘Bizim Yunus’u ise Tekirdağ ve Çorlu’da sergileyecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN