‘Ne Münasebet’in zengin yakışıklısı

‘Ne Münasebet’in 
zengin yakışıklısı

Başrollerini Sarp Levendoğlu ve Pelin Akil’in paylaştığı yaz sezonunun iddialı romantik komedisi ‘Ne Münasebet’ yakında başlıyor.

Başrollerini ünlü oyuncular Sarp Levendoğlu ve Pelin Akil’in paylaştığı dizi; birbirlerinden farklı iki insanın, zorunlu iş arkadaşı olmalarıyla başlayan ayakta kalma mücadelelerini ve nihayetinde birbirlerine aşık olmalarını, komedi ve aksiyonla harmanlayarak ekrana getirecek. Dizide kendine güvenen, zeki ve eğlenceli bir zengin çocuğunu canlandıran Levendoğlu ilk kez takım elbiseyle kamera karşısına geçti. Pelin Akil ise adaletin ve gerçeklerin peşinden koşan idealist bir avukatı oynayacak.

15-06/24/zengin-cocugu-sarp-43981-5g.jpg

Yapımcılığını ARC Film’den Fatih Enes Ömeroğlu, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın üstlendiği dizinin senaryonusu Hakan Haksun, Barış Başar ve Fatih Enes Ömeroğlu kaleme alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN