Uyuyamıyor sürekli düşünüyorsan bunu dene! Kötü enerji ve nazarı mıknatıs gibi çekiyor

Uyuyamıyor sürekli düşünüyorsan bunu dene! Kötü enerji ve nazarı mıknatıs gibi çekiyor

Uyku sorunu yaşayıp gece uyumakta zorlanıyor musunuz? vereceğimiz bu kür size rahat bir uykunun kapılarını açacak. Üstelik evde bulunan 2 malzemeyle. Üzerinizdeki kötü enerjiyi de anında sünger gibi çekecek!

Geceleri uyku problemi rutin hayatımızın yanı sıra psikolojik olarak da biz etkileyen bir durum. Sağlık sorununuz olmadığı halde gece uykuya dalmakta zorluk yaşıyorsanız sarımsak ve tuz kürü ile bu sorundan kurtulabilirsiniz. Bu karışım nazar ve kötü enerjiye de iyi geliyor.

GECE UYKUYA DALMAKTA ZORUNLUK YAŞAYANLAR DİKKAT

Çalışma şartları, sosyal hayat gibi etkenler uyku sorunlarının da nedeni olabilmekte. Gece uykuya dalmakta zorluk yaşayanlar için mucize bir kür tarifi var. Sağlık sorunları olmayanların uyguladığı bu kür sosyal medyada en popüler tarifler arasında. Ve oldukça basit.

img-6559.jpeg

NAZAR, KÖTÜ ENERJİ VE UYKU SORUNU İÇİN MUCİZE KÜR

Karışım için bir tam diş sarımsak, kaya tuzu ve su gerekli. Malzemelerinizi hazırladıysanız önce sarımsağı bir su bardağına yerleştirin.

img-6556.jpeg

Üzerine bir kaşık Kaya tuzu ve su ekleyin. Bu karışımı yatağınızın altında ya da uyuduğunuz odanın kapalı bir köşesine bırakıp 1 hafta bekletin.

img-6557.jpeg

Uyku sorunu, nazar ve kötü enerji için oldukça faydalı bir kür. 1 hafta sonra suyu toprağa dökebilirsiniz.

img-6556-001.jpeg

NOT: Sağlık sorunu olanlar öncelikle doktora görünmelidir. Ciddi uyku sorunu yaşayanlar bir hekim başvursun.

Böyle içerikle için İnstagram’dan https://instagram.com/gulsumdennnn?igshid=MzRlODBiNWFlZA== sayfasından takip edebilirsiniz

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN