İSKİ açıkladı: İstanbul barajlarında son durum ne?

İSKİ açıkladı: İstanbul barajlarında son durum ne?

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar kuraklığı getirince barajlarda boşaldı. Mega kent İstanbul'da 11 kasım cumartesi gününden bu yana, son 24 günde düşen yağışın ardından İSKİ, son veriyi açıkladı. İşte İstanbul barajlarındaki son durum...

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi, İstanbul'daki barajların doluluk oranını açıkladı. 11 kasım cumartesi gününden itibaren aralıklarla devam eden sağanak yağışın ardından İstanbul'daki barajların doluluk oranı da arttı. Meteoroloji'den alınan son bilgiye göre önümüzdeki hafta içi de mega kentte sağanak bekleniyor.

İstanbul'da şiddetli sağanaktan önce, 11 Kasım Cumartesi günü sabah saatlerinde, barajların doluluk oranı yüzde 16.18'di. Dün sabah bu oran, yüzde 33.64'e çıkmıştı.

yeni-proje-2-001.jpg

DOLULUK ORANI YÜZDE 34.02

Son 24 günde, aralıklarla süren yağışın ardından bu sabah, 4 Aralık Pazartesi itibarıyla doluluk oranı yüzde 34.02'ye yükseldi.

24 GÜNLÜK ARTIŞ YÜZDE 17.84

Başka bir ifadeyle, 11 Kasım'dan bu yana kente düşen sağanak, İstanbul'un barajlarında 24 günde yüzde 17.84 artış sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN