İsrail boykotu sürüyor: İstanbul'da dört belediye daha yerli kart 'TROY' dedi

İsrail boykotu sürüyor: İstanbul'da dört belediye daha yerli kart 'TROY' dedi

İstanbul'da İsrail boykotu kapsamında Şile, Beyoğlu, Fatih ve Zeytinburnu belediyeleri de personel maaş kartlarını yerli üretim TROY'a taşınması kararı aldı. Bununla birlikte TROY karta geçen belediye sayısı 19 'a yükseldi

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle İsrail'e destek verdiğini ifada eden markalara uygulanan boykot devam ediyor. İstanbul'a birçok belediye personel maaş kartlarının Bankalararası Kart Merkezince geliştirilen yerli kart TROY'a taşınması yönünde karar aldı.

Belediyeler ve belediye başkanları, sosyal medya hesaplarından TROY sistemine geçildiğini duyurdu.

ŞİLE BELEDİYESİ

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bankalarla yaptıkları işbirliği kapsamında belediye personelinin kullandığı maaş kartlarını TROY'a geçirmeye karar verdiklerini belirtti.

BEYOĞLU BELEDİYESİ

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, sosyal medyadan "Beyoğlu Belediyesi olarak çalışma arkadaşlarımızın maaş ödemelerini ve belediyemizin ödeme sistemlerini yerli ve milli ödeme sistemimiz TROY Kart'a taşıyoruz." paylaşımı yaptı.

FATİH BELEDİYESİ

Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, bankalarla yaptıkları görüşmeler neticesinde TROY'a geçme kararı aldıklarını bildirdi.

ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy da sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "İsrail ve destekçilerini boykota devam ediyoruz. Gerekli görüşmeleri yapıp süreci başlattık. Zeytinburnu Belediyesi olarak TROY Kart'a geçiyoruz." ifadesini kullandı.

19 BELEDİYE TROY KARTA GEÇTİ

Beykoz, Esenler, Kağıthane, Üsküdar, Sultanbeyli, Sultangazi, Sancaktepe, Tuzla, Pendik, Bağcılar, Başakşehir, Çekmeköy, Gaziosmanpaşa, Eyüpsultan ve Ümraniye belediyeleri de personel maaş kartlarının yerli kart TROY'a taşınması kararı aldıklarını duyurmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN