Mansur Yavaş ‘En çılgın projemiz’ diyerek duyurdu! Binlerce öğrenciye müjde: O destek hepsini kapsıyor

Mansur Yavaş ‘En çılgın projemiz’ diyerek duyurdu! Binlerce öğrenciye müjde:  O destek hepsini kapsıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda binlerce öğrenciye müjde niteliğinde haberi verdi. O destek hepsini kapsıyor. İşte, öğrencilerin ve velilerin yüzünü güldürecek desteğin detayları…

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardım alan ailelerin ilkokul eğitimi alan çocuklarına yönelik uygulamaya geçirdiği kantin desteği projesine devam ediyor. Çocukların beslenme sorunlarının eğitim hayatlarını etkilememesi ve akranları ile eşit şartlarda gelişimlerini tamamlamaları amacı ile yalnızca okul kantinlerinde geçerli olan 550 TL, ailelerin Başkent Kart’ına yükleniyor. 10.762 öğrenciyi kapsayan destek, her ay düzenli olarak devam ediyor.

abb-kantin-destegi-1.jpg

10 BİNİ AŞKIN ÖĞRENCİ FAYDALANIYOR

ABB, 9.181 ailenin 10.762 öğrencisinin yeterli beslenmesine destek olmak ve imkansızlıklar nedeniyle okulda öğün atlamalarının önüne geçmek amacıyla 550 TL tutarındaki kantin desteğine devam ediyor. Günlük 25 TL’lik bakiyeyle çocuklar kantinden diledikleri yiyecekleri alabiliyor.

Ailelerin Başkent kartlarına yatırılan destek tutarı, yalnızca çocukların okuduğu ilkokulun kantininde kullanıma açık oluyor. Kantin desteği uygulaması ile ailelerin olduğu kadar kantin işletmecilerinin ekonomisine de büyük katkı sağlanmış oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN