Arapların sıraya girdiği Ronaldo'dan Portekiz'e rest! Tek şart koydu: O isim gidecek yoksa...

Arapların sıraya girdiği Ronaldo'dan Portekiz'e rest! Tek şart koydu: O isim gidecek yoksa...

Portekiz'in Fas karşısında yaşadığı yenilgi sonrası gözyaşlarını tutamayan Cristiano Ronaldo, dünya basınında büyük etki yarattı. Portekizli futbolcu için diğer takımlar da sıraya girdi. Ronaldo ise tek şart koydu! O ismi istemiyor...

16 yılda toplamda 22 kupa alan Ronaldo, Dünya Kupası karşılaşmasında Portekiz'in Fas karşısındaki yenilgisi sonrası ağlayarak sahayı terk etmişti. Dünyaca ünlü futbolcu o anlar için "Bir rüya sonra erdi" diyerek sosyal medya hesabından üzüntüsünü dile getirdi.. Ünlü futbolcu için çok sayıda takım sıraya girdi. Suudi Arabistan'ın Al-Nass takımı sonrası şimdi de Katar'ın Al-Sadd takımı devreye girdi. Ronaldo'nun isteği ise herkesi şaşırttı...

ronaldo.jpg

ARAPLAR RONALDO İÇİN SIRAYA GİRDİ

Portekiz, çeyrek finalde Fas karşısında 1-0 yenilgi sonrası Dünya Kupası'na veda etti. Maça yedeklerde giren Cristiano Ronaldo, yenilgi sonrası ağlayarak herkesi derinden üzmüştü.

ronaldooo.jpg

Ronaldo için devreye Arap takımları girdi. Katar Lig'inde yer alan Al-Sadd'in futbolcuyu kadrosuna almak için girişimlerde bulunduğu iddia edildi.

SANTOS'U İSTEMİYOR

fernando.jpg

Daily Mail'in CM Journal'un habere göre Fernando Santos'un görevden ayrılması durumunda Ronaldo, EURO 2024'te Portekiz Milli Takım formasını giymeye devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN