Beşiktaş ayrılığı resmen açıkladı! Şenol Güneş'in vazgeçilmeziydi: Yeni durağı herkesi şaşırttı

Beşiktaş ayrılığı resmen açıkladı! Şenol Güneş'in vazgeçilmeziydi: Yeni durağı herkesi şaşırttı

Transfer çalışmalarını Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş, tecrübeli teknik adamın vazgeçilmez ismiyle yollarını resmen ayırdığını açıkladı.

Perşembe akşamı UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda Arnavutluk ekibi Tirana'yı evinde ağırlayarak yeni sezonun ilk resmi maçına çıkacak Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal, tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'in vazgeçilmez ismi ile yolları ayırdığını resmen açıkladı.

Transfer çalışmalarını Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş, bugüne dek Emrecan Bulut, Jean Onana ve Daniel Amartey'i kadrosuna kattı. Bir yandan kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını hızlandıran siyah-beyazlı ekip, bir yandan da takımdaki yabancı oyuncu sayısını düşürmek için çalışmalar yürütüyor. Kartal bu doğrultuda Şenol Güneş'in vazgeçilmez ismiyle yolları ayırdığını duyurdu.

Kartal, Şenol Güneş'in takımın başına geçtiği günden bu yana 17 maçta forma giyen Faslı stoper Romain Saiss ile yollarını ayırdı.

Geçen sezon yaz transfer döneminde İngiliz ekibi Wolverhampton'dan bedelsiz olarak Beşiktaş'a transfer olan tecrübeli savunma oyuncusu, siyah-beyazlı forma altında 26 maçta görev alarak 1 gol 2 asistlik katkı sundu.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada “Profesyonel futbolcumuz Romain Ghanem Paul Saiss'in Al-Sadd SC kulübüne kesin transferi konusunda; 2.500.000 Avro garanti bedel ve 300.000 Avro şarta bağlı bedel karşılığı anlaşma sağlanmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Beşiktaşlı futbolcu Romain Saiss derbide ilkleri yaşadı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN