Beşiktaş bombayı patlatıyor! Kartal'a 31 milyon euroluk dünya yıldızı...

Beşiktaş bombayı patlatıyor! Kartal'a 31 milyon euroluk dünya yıldızı...

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirme kararı alan Beşiktaş, gözünü İngiltere'ye dikti. Kartal, 31 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Trendyol Süper Lig'in 24. hafta karşılaşmasında pazar akşamı evinde ezeli rakibi Trabzonspor'u konuk edecek Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Portekizli teknik adam Fernando Santos'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten siyah-beyazlı ekip, 31 milyon euroluk savunma oyuncusunun transferinde düğmeye bastı.

Ara transfer sezonunda savunma oyuncusunu Svensson'u kadrosuna katarak Onana, Rosier ve Bailly ile yollarını ayıran Beşiktaş, transfer çalışmalarını gözünü İngiltere'ye dikti. Kartal, 31 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye başladı.

Savunma hattında sezon başından bu yana büyük sorunlar yaşayan Beşiktaş, defansına tecrübeli bir isim katma kararı aldı. Sabah'ın haberine göre; Kartal, bu hedef doğrultusunda İngiliz ekibi Everton formasını terleten Michael Keane'e kancayı taktı.

İngiliz futbolcunun durumunu hem kulüp nezdinde hem de oyuncu cephesinde sorgulayan siyah-beyazlı ekip, güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan 31 yaşındaki savunma oyuncusu için İngiliz ekibiyle temasa geçmeye hazırlanıyor.

Siyah-beyazlı yönetimin oyuncuyu ve kulübü ikna etmek adına kesenin ağzını açacağı ileri sürüldü. İngiliz ekibiyle 1.5 yıl daha kontratı bulunan tecrübeli stoper, 2017'den bu yana formasını giydiği kulübünde bu sezon yedek kulübesine mahkum olarak sadece 10 karşılaşmada görev aldı ve takımına 1 gollük katkı sundu.

31 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 31 milyon euro bonservis bedeli ödendi. İngiliz savunma oyuncusu, Milli Takım'da 12 karşılaşmada görev alırken 1 gole imza attı.

Michael Keane | Player Profile

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN