Beşiktaş Coutinho’nun peşinde

Beşiktaş Coutinho’nun peşinde

Gelecek sezon şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedefleyen Beşiktaş, teknik heyetin raporu doğrultusunda 10 numara transferine ağırlık veriyor. Bu hedef doğrultusunda Siyah-Beyazlılar, Aston Villa’da forma giyen Brezilyalı oyuncu Philippe Coutinho’nun peşine düştü.

Yeni sezonda teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde hem Spor Toto Süper Lig, hem Türkiye Kupası hem de UEFA Konferans Ligi’nde başarı hedefleyen Kara Kartal, kadrosunu oluşturmak için girişimlere başladı. 10 numara hattında kiralık olarak forma giyen Dele Alli ve Alexandru Maxim’le yollarını ayıran Beşiktaş, bu bölgeyi güçlendirmek için harekete geçti. Bu hedef doğrultusunda Siyah-Beyazlılar, Aston Villa’da forma giyen Brezilyalı oyuncu Philippe Coutinho’nun peşine düştü.

Siyah-Beyazlı yöneticiler ve profesyonellerin, Aston Villa’dan ayrılma hazırlıkları yaptığı ileri sürülen Coutinho için girişimlere başladığı ifade edildi. Premier Lig ekibi Aston Villa’da fazla forma şansı bulamayan 31 yaşındaki futbolcu, takımdan ayrılmak istediği iddia edildi. Aston Villa ile 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan Coutinho’nun satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanması gündemde.

Beşiktaş tecrübeli oyuncuyla Maddi konularda anlaşma sağlanması durumunda Coutinho’nun sözleşme imzalamak üzere İstanbul’a davet edilecek. Öte yandan West Ham United’la Konferans Ligi’ni kazanmasının ardından Ada ekibiyle yollarını ayıran Manuel Lanzini’yle temaslara başlayan Siyah-Beyazlılar, oyuncunun 2.5 milyon euro maaş artı 1 milyon euro da imza parası talep etmesi sonrasında temasları yavaşlatmıştı.

Bu gelişmenin ardından Lanzini için devreye 2 Brezilya ekibi birden girdi! Brezilya Serie A ekipleri Internacional ve Vasco da Gama, Lanzini’yi katmak için oyuncunun menajeri Hernan Barman’la temaslara başladı. Lanzini’nin, Kartal’dan bir girişim olmaması halinde rotasını Brezilya’ya çevirebileceği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN