Beşiktaş Fenerbahçe'den Tadic'in rövanşını aldı: Tarihi misilleme! İmzalar atılıyor

Beşiktaş Fenerbahçe'den Tadic'in rövanşını aldı: Tarihi misilleme! İmzalar atılıyor

Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmayı amaçlayan Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe'den Tadic'in rövanşını aldı. Kartal, ezeli rakibinin kadrosuna katmak için çaba sarf ettiği yıldız ismi kadrosuna kattı.

Yeni sezon çalışmalarını Şenol Güneş yönetiminde sürdüren Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe'den Sırp golcü Dusan Tadic'in rövanşını aldı. Kadrosuna katmak için günlerce girişimlerde bulunduğu Tadic'i Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş, ezeli rakibinden rövanşı aldı. Kartal, sarı-lacivertli rakibe adeta misilleme yaptı.

Transfer döneminin suskun takımları arasında yer alan Beşiktaş'ta hareketli günler yaşanıyor. Sırp dünya yıldızı Dusan Tadic'i Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş'tan sarı-lacivertli takıma cevap geldi.

Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmayı amaçlayan Beşiktaş, Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu öne sürülen Brezilyalı savunmacı Lyanco ve kulübü Southampton ile her konuda anlaşmaya vardı.

Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun aktardığına göre; Beşiktaş, Lyanco transferi için Southampton ile anlaşma sağladı. Siyah-beyazlılar, Brezilyalı stoper ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Geçen sezon 30 maçta görev alan tecrübeli savunma oyuncusu, takımına 1 gol 2 asistlik katkı sundu. Siyah-beyazlı ekibin, tecrübeli savunma oyuncusunun transferini kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor Beşiktaş'tan Lyanco operasyonu!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN