Beşiktaş'ta deprem! Kartal'a büyük şok: İmza için İstanbul'a geldi: Transfer iptal oldu: 'Birkaç ay sürecek'

Beşiktaş'ta deprem! Kartal'a büyük şok: İmza için İstanbul'a geldi: Transfer iptal oldu: 'Birkaç ay sürecek'

Dusan Tadic ve Halil Dervişoğlu transferlerinde ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'dan çalım yine Beşiktaş'ta bu kez de Lyanco krizi patlak verdi.

Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmak için transfer çalışmalarını Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş'a transfer krizi yaşanıyor. Sırp yıldız Dusan Tadic'i Fenerbahçe'ye, Halil Dervişoğlu'nu ise Galatasaray'a kaptırarak ezeli rakiplerinden transfer çalımı yiyen Beşiktaş'ta bu kez de Lyanco krizi patlak verdi.

Transfer sezonunda rakiplerinin gerisinde kalan Beşiktaş'ta Brezilyalı savunmacı Lyanco krizi yaşanıyor. Ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu 26 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu Lyanco ile sözleşme imzalamak için tecrübeli savunma oyuncusunu İstanbul'a getiren siyah-beyazlı ekip, beklemediği bir sonuçla karşılaştı.

Geçen sezon İngiliz ekibi Southampton forması altında 30 maçta görev alan başarılı savunma oyuncusu için yapılan sağlık kontrollerinde diz kıkırdağında erime ve menisküsünde sakatlık olduğu ortaya çıktı. Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Kartal, bu gelişme sonrasında transferi beklemeye aldı.

NTV'de yer alan habere göre; Beşiktaş, Lyanco’ya sakatlığı sebebiyle belli sayıda maç kaçırması halinde sözleşme fesih talebinde bulundu. Brezilyalı savunma oyuncusu bu talebi kabul etmedi.

A Spor'dan Ogün Şahinoğlu'nun haberine göre ise; Beşiktaş, Lyanco ile sağlık kontrollerinde görülen problem nedeniyle henüz sözleşme imzalamadı. İlk bulgularda birkaç ay sürebilecek sakatlığı olduğu belirtildi.

Siyah-beyazlı ekibin kısa süre içerisinde konu hakkında bir açıklama yapması ve transferin iptal olduğunu duyurması bekleniyor.

Geçen sezon 30 maçta görev alan tecrübeli savunma oyuncusu, takımına 1 gol 2 asistlik katkı sundu.

Beşiktaş'tan Lyanco operasyonu!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN