Beşiktaş’ta Muleka operasyonu

Beşiktaş’ta Muleka operasyonu

Teknik direktör Şenol Günel önderliğinde gelecek sezona şampiyonluk hedefiyle çıkacak olan Beşiktaş’ta Jacskon Muleka ile yollar ayrılacak. Muleka’nın ayrılığı nedeniyle oluşacak boşluğu doldurmak isteyen Kara Kartal İtalya’dan Okereke’yi yakın takibe aldı.

Geride bıraktığımız sezonun yarısında teknik direktörlük koltuğunda değişim yaşanan Beşiktaş’ta tecrübeli teknik adam Şenol Güneş koltuğa oturmuştu. Takımın birçok pozisyonunda isim değişikliğine giden deneyimli teknik adam gelecek sezonun planlamasında mutlak olarak şampiyonluğu hedefliyor.

Siyah-Beyazlı yönetimle sıkı çalışan Güneş, transferde hata yapma istemezken kadroda bulunan birçok oyuncunun da takımda kalmasına sıcak bakmıyor. Takımın başına ilk geçtiği andan itibaren Rosier’e kesik vuran Güneş, oyuncunun istikrarsız ve disiplinsiz tavırlarından memnun değil. Kevin N’koudu’nun da gelecek sezon takımda kalmasını istemeyen Şenol Güneş’in bu iki oyuncu için kendilerine kulüp bulmaları konusunda konuşma gerçekleştirdiği iddia edildi. Takımdaki birçok isme teklifler gelirken Beşiktaş’ta en fazla teklif alan isim ise Jackson Muleka oldu.

sdfsf.jpg

Geçen sezonun başında takıma katılan Demokratik Kongo’lu golcü oyuncu için başta Arap takımları olmak üzere Mısır, Rusya, Katar ve Avrupa’nın çeşitli takımlarından teklif geldi. Satın alma opsiyonlu kiralama teklifinin yanı sıra bonservis teklifleri de gelen Muleka’nın takımdan ayrılma ihtimalinin yükselmesinin ardından forvet arayışına giren Siyah-Beyazlı kurmaylar Muleka’dan oluşacak boşluğu David Okereke ile doldurmak istiyor. Beşiktaş Nijeryalı oyuncu için nabız yoklamalarına başlarken oyuncunun da Siyah-Beyazlıların ilgisine olumlu yanıt verebileceği iddia edildi.

Seri B’ye düşen Cremonese’de forma giyen oyuncu ikinci ligde futbol oynamak istemiyor. Santrafor dışında kanat forvet olarak görev yapabilen Okereke, geride kalan sezonda 38 maçta 8 gol, 3 asistle oynadı. Beşiktaş Muleka’nın olası ayrılığında yerini Okereke ile doldurmanın planlarını yapıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN