Beşiktaş'tan 3 bomba birden! İmzalar atılıyor: Resmi açıklama an meselesi!

Beşiktaş'tan 3 bomba birden! İmzalar atılıyor: Resmi açıklama an meselesi!

Gelecek sezon şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Beşiktaş, transfer sezonuna hızlı girdi. Kartal, üç ismin transferini resmi olarak açıklamak için geri sayıma geçti.

Geçen sezon Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle özellikle 'derbi' maçlarında aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş, gelecek sezon şampiyonluk ipini göğüslemek için kolları sıvadı. Tecrübeli teknik adamın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, transfer bombalarını peş peşe patlatmak için geri sayıma geçti.

Geçen sezon ligin ikinci yarısında en çok puan toplayan takım olan Beşiktaş, transfer sezonuna hızlı girdi. Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmak için transferde gaza basan siyah-beyazlı ekip, üç ismi kadrosuna katmaya çok yakın.

Beşiktaşta transfer operasyonu

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Kartal'ın, UEFA Konferans Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan İngiliz ekibi West Ham United’ın Arjantinli orta saha oyuncusu Manuel Lanzini'yi kadrosuna katması an meselesi.

2.5 milyon Euro maaş artı 1 milyon euro da imza parası talebi bulunan Arjantinli orta saha oyuncusu ile yapılan temasların son aşama gelen Beşiktaş, Fransa Lig 1 ekibi Nice’te forma giyen Alexis Beka Beka'yı da ikna etti.

Beşiktaşta transfer operasyonu

Oyuncuyu uzun temaslar sonunda ikna eden ve Nice’le de bedelsiz kiralama üzerinden anlaşan Kara Kartal, satın alma opsiyonu konusunda pazarlıklarını sürdürüyor.

Siyah-beyazlı ekip, 22 yaşındaki yıldız ismi kadrosuna katmak için son temaslarını gerçekleştirirken bir yandan da Rusya ekibi Zenit’le yollarını ayıran Daler Kuzyaev'e imza attırmak için düğmeye bastı.

Siyah-beyazlı ekip, yeni haftada bu üç ismin transferini de tamamlayıp, yıldız isimleri resmen açıklamak istiyor.

Beşiktaşta transfer operasyonu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN