Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer hamlesi! Kartal büyük oynuyor: Yer yerinden oynayacak!

Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer hamlesi! Kartal büyük oynuyor: Yer yerinden oynayacak!

İtalyan devi Milan'da forma giyen Rebic'in transferinde geri sayıma geçen Beşiktaş, bir transferi daha bitirmek için kolları sıvadı. Kartal, tarihe geçecek transfer için düğmeye bastı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunda evinde ağırladığı Arnavutluk ekibi Tirana'yı 3-1 mağlup eden Beşiktaş, ikinci maç öncesinde büyük avantaj yakaladı. Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Emrecan Bulut, Jean Onana ve Daniel Amartey'i kadrosuna katan Beşiktaş, tarihe geçecek bir transfer hamlesi için kolları sıvadı.

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmak isteyen Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. İtalyan devi Milan'da forma giyen Hırvat golcü Rebic'i kadroya katmak isteyen Beşiktaş, bir yandan da diğer isimlerle olan görüşmelerini sürdürüyor. Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, tarihe geçecek bir transfer hamlesi için ilk adımı attı.

Gazeteci Ogün Şahinoğlu'nun aktardığına göre; Hücum hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, gözünü İngiliz ekibi Everton'a dikti. Kartal, İngiliz temsilcisinde forma giyen Demarai Gray için Everton'un kapısını çaldı.

Sezon sonunda İngiliz ekibi ile olan sözleşmesi ona erecek yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için düğmeye basan saiyah-beyazlı ekip, 10 milyon euroluk bonservis bedeliyle karşılaştı.

İki ekip arasındaki görüşmelerin bir süredir devam ettiği öğrenilirken Beşiktaş'ın bu transferde ısrarcı olduğu kaydedildi.

Geçen sezon 36 maçta görev alan 27 yaşındaki Jamaika kanat oyuncusu takımına 6 gol 1 asistlik katkı sundu. Gray, Everton formasını ise toplam 75 maçta terletirken 12 gol 6 asist kaydetti.,

Golcü futbolcu Beşiktaş'a transfer olması halinde siyah-beyazlı ekibin tarihindeki ilk Jamaikalı futbolcu olarak tarihe geçecek. Beşiktaş, Demarai Gray için teklif yaptı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN