Sivasspor - Hatayspor MAÇ SONUCU: 1-2

Sivasspor - Hatayspor MAÇ SONUCU: 1-2

Spor Toto Süper Lig’in 8. Haftasında Sivasspor kendi evinde Hatayspor’u ağırlayacak… İki takımın da hedefinde 3 puan var. Ligde düşme potasında yer alan iki ekipte buradan çıkmak için mücadele verecek… Sivasspor Hatayspor maçı saat kaçta, muhtemel ilk 11‘ler neler, hangi kanal yayınlayacak? Tüm merak edilen soruların cevapları haberimizde…

Spor Toto Süper Lig’in 8. Haftasında Hatayspor, Sivas deplasmanında mücadele verecek!  Sivasspor Hatayspor maçı saat kaçta, muhtemel ilk 11‘ler neler, hangi kanal yayınlayacak? Tüm merak edilen soruların cevapları haberimizde…

SİVASSPOR LİGDE GALİBİYETE HASRET

Süper Lig’de çıktığı 7 karşılaşmayı da kazanamayan Sivasspor, galibiyete hasret kaldı. Spor Toto Süper Lig’de galibiyet alamayan üç takımdan biri olan Sivas ekibi, Hatayspor karşısında bu şanssızlığını kırmak istiyor. Rıza Çalımbay’ın yönetimindeki Sivasspor lige çıktığı hiçbir karşılaşmadan 3 puan alamadı. Geçtiğimiz lig haftasında MKE Ankaragücü deplasmanı için başkentte boy gösteren kırmızı beyazlı ekip buradan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Sivasspor 4 beraberlik 3 mağlubiyetle ligde 4 puanla 17. sırada yer alıyor.

sivasspor

VOLKAN DEMİREL HATAYSPOR'LA İLK SINAVINA ÇIKIYOR

Ligde Sivasspor ile beraber hiç galibiyet alamayan takımlardan biri olan Hatayspor, ligin sonunda yer alarak riskli bir konumda bulunuyor. Ligden sadece bir beraberlik çıkaran Hatay ekibi bu puanı dördüncü hafta Adana Demirspor karşısında 1-1’lik skorla almıştı. Ayrıca Hatayspor, Volkan Demirel yönetiminde ilk defa sahaya çıkacak.  Hatayspor 1 beraberlik 5 mağlubiyetle ligde 1 puanla 19. sırada yer alıyor.

hatayspor

SİVASSPOR HATAYSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Sivasspor Hatayspor mücadelesi Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda saat 14.30’da beIN Sports 4 ekranlarından naklen canlı yayınlanacak.

Kaçak yayından maç izlemek ve izlettirmek suç teşkil etmektedir. Kanunlar gereği bu suça bulaşanlar altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

Maçı izlemek için beIN Sports'a abone olabilir, tuttuğunuz takım ve tüm Süper Lig karşılaşmalarını izleyebilirsiniz.

BEIN SPORTS CANLI İZLE

Beın Sports’u canlı izlemek için üyelik açtırmak gerekmektedir. Aşağıda yer alan linke tıklayarak üyelik açabilir ve tuttuğunuz takımlarla beraber Süper Lig’in tüm karşılaşmalarını seyredebilirsiniz.

Bein Sports giriş için tıklayınız…

BEIN SPORTS ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Beın Sports üyelik ücretleri aylık ya da senelik olarak belirlenmektedir. Bununla beraber tuttuğunuz takıma özel olarak bir paket seçebilir ya da tüm Süper Lig takımlarının yer aldığı paketi seçerek doyasıya futbol şöleninin tadını çıkarabilirsiniz.

SİVASSPOR HATAYSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’İ

Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Uğur Çiftçi, Appindangoye, Goutas, Gradel, Sabi’a, Charisis,Ulvestad, Yatabare, N’Jie

Hatayspor: Erce Kardeşler, Vranjes, Riberio, Adekugbe, Burak Öksüz, Sadık Baş, Onur Ergün, Boudjemaa, Lobjanidze, Varga, El Kaabi

SİVASSPOR HATAYSPOR MAÇININ HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Sivasspor Hatayspor karşılaşmasında düdük çalacak hakemler belli oldu. Sivasspor Hatayspor karşılaşmasında Erkan Özdamar başlama düdüğünü çalacak. Özdama’a, Hakan Karabalcık ve Murat Altan eşlik edecek.

SİVASSPOR 1-2 HATAYSPOR ÖZET

Sivasspor kendi evinde kayıp!

Dakika 14 ve 20 de art arda gol bulan Hatayspor skoru erkenden 2-0 yaptı!

Sivasspor ise 23'de cevap vererek farkı bire indirdi.

Hatayspor ilk yarının sonlarına doğru Riberio'nun ikinci sarı karttan kırmızı görmesiyle 10 kişi kaldı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN