Fenerbahçe'nin eski yıldızı Beşiktaş'a imza atıyor: Kartal Rashica'nın ardından bir yıldızı daha bitiriyor!

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Beşiktaş'a imza atıyor: Kartal Rashica'nın ardından bir yıldızı daha bitiriyor!

Son olarak Kosovalı yıldız Rashica'yı kadrosuna katan Beşiktaş, bu kez de gözünü Fenerbahçe'nin eski yıldızına dikti. Şampiyonluk yarışında yer almayı amaçlayan siyah-beyazlı ekipte sıcak saatler yaşanıyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde bu akşam Azerbaycan ekibi Neftçi Baku'yü evinde ağırlayacak Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Son olarak geçen sezon Galatasaray forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Milot Rashica'yı kadrosuna katan Beşiktaş, bir transferi daha bitirmek için kolları sıvadı. Kartal, gözünü bu kez Fenerbahçe'nin eski yıldızına dikti.

Bu sezon Şenol Güneş yönetiminde şampiyonluk mücadelesi vermeyi amaçlayan Beşiktaş, bu akşam UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Azerbaycan ekibi Neftçi Baku'yü konuk edecek. İlk maçtan 1-3'lük zaferle dönen siyah-beyazlı ekip, bir yandan rakibini saf dışı bırakarak tur atlamanın hesaplarını yaparken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain ve son olarak Milot Rashica'yı kadrosuna katan Beşiktaş, bu kez gözünü Fenerbahçe'nin eski yıldızına dikti.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün aktardığına göre; Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir, Beşiktaş’tan Umut Meraş’a talip oldu. Siyah-beyazlı ekip ise bu transfer karşılığında Deniz Türüç'ü takas olarak kadrosuna katmak istedi. İki taraf arasındaki pazarlıkların sürdüğü belirtilirken transferin kısa süre içerisinde olumlu olarak sonuçlanması bekleniyor.

Son dakika transfer haberi: Deniz Türüç Başakşehir ile 3 yıllık sözleşme imzaladı! - Aspor

Geçen sezon 49 maçta görev alan 30 yaşındaki hücum oyuncusu takımına 10 gol 7 asistlik katkı sundu. Deniz Türüç, Başakşehir'e transfer olmadan önce Fenerbahçe'de görev almıştı. Yıldız futbolcu, sarı-lacivertli forma altında 38 maçta görev alırken 6 gol 4 asistlik katkı sunmuştu.

Deniz Türüç: Her şeyden önemlisi takım - Fenerbahçe Spor Kulübü

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN