Fırtına’dan forvet atağı

Fırtına’dan forvet atağı

Gelecek sezon transfer planlamasını Nenad Bjelica’nın raporu doğrultusunda yapan Trabzonspor’da forvet transferi merak konusu oldu. Bjelica’nın çok istediği Petkovic ile ilgilenen Fırtına, son olarak Manchester United’ta kiralık olarak oynayan golcü Wout Weghorst’tu da listeye aldı.

Gelecek sezon yapacağı transferlerle zirveyi zorlamak isteyen Trabzonspor’da yeni bir yapılanmaya gidiliyor. Takımın başına sezonun bitmesine 8 hafta kala getirilen tecrübeli teknik adam Nenad Bjelica istediği isimlerle yeni bir kadro oluşturuyor. Takımda mevcut olan birçok oyuncuyu beğenmeyen Hırvat teknik adam özellikle hücum hattına transfer istedi.

Şimdiye kadar kadrosuna 4 isim katan Bordo-Mavililer Orsic’i transfer ederken stopere Joaqin Fernandez’i almıştı. Orta sahada Dimitris Kourbelis’i alan Fırtına, kalede de genç isim Onur ile sözleşme imzaladı. Henüz açıklanmayan ancak transferi gerçekleşen Benkovic’i de kadrosuna katan Bordo-Mavililerin bir sonraki transferi santrafor bölgesine olacak. Raporunda birçok isme yer veren Hırvat teknik adam Bjelica özellikle eski öğrenicisi Petkovic’i takımda görmeyi çok istiyor.

5 sezondur Dinamo Zagreb forması giyen golcü oyuncu da Trabzonspor’da forma giymeye sıcak bakıyor. İki takım arasındaki görüşmelerde bir sonuç çıkmayınca beklemeye alınan Bruno Petkovic transferi için Fırtına beklemeye geçti. Petkovic’in ardından santrafor çalışmalarını sürdüren Bordo-Mavililer geçen sezonun ilk yarısında Beşiktaş’ta forma giyen golcü oyuncu Wout Weghorst’u yakın takibe aldı.

Devre arasından sonra İngiltere’ye transfer olan dev forvet, Manchester United’da beklediğini bulamadı. Takımdan gönderilen ilk oyunculardan olan Hollandalı golcü, kendine takım arıyor. Trabzonspor’un durumunu sorduğu golcü oyuncu için kısa süre sonra masaya oturacağı iddia edildi. Weghorst geride kalan sezonda Beşiktaş formasıyla 9 gol atarken, İngiltere’de 2 gol attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN