Galatasaray yüzyılın pişmanlığını yaşıyor! Aslan onu sattığı için adeta yas tutuyor! Sudan ucuza satıldı fırtına gibi esiyor!

Galatasaray yüzyılın pişmanlığını yaşıyor! Aslan onu sattığı için adeta yas tutuyor! Sudan ucuza satıldı fırtına gibi esiyor!

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde yoluna namağlup ilerleyen Galatasaray, bu akşam evinde Beşiktaş'ı konuk edecek. Dev maça saatler kala sarı-kırmızılı ekipte yüzyılın en büyük pişmanlığı yaşanıyor.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde henüz yenilgi yüzü görmeyen Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Süper Lig'de 9. hafta karşılaşmasında evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek. Derbide rakibini mağlup etmeyi amaçlayan sarı-kırmızılı takımda büyük bir pişmanlık yaşanıyor.

Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray, bu akşam evinde ezeli rakibi Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. Derbiden zaferle ayrılmayı hedefleyen sarı-kırmızılı takımda eski yıldızın gösterdiği performans, camiada büyük bir pişmanlık yarattı.

Yaz transfer döneminin son günlerinde 500 bin euro kiralama bedeli ve 9 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonu ile İngiliz ekibi Leicester City'e transfer olan golcü futbolcu Yunus Akgün, gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bıraktı.

Golcü futbolcunun 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri'nde Letonya'ya karşı attığı gol, haftanın "en iyisi" seçildi.

UEFA'nın resmi internet sitesinde gerçekleştirilen oylama sonucunda, 23 yaşındaki oyuncunun Türkiye-Letonya maçının 58. dakikasında kaydettiği gol, haftanın golü sıralamasında zirvede bulundu.

Akgün, yapılan oylamada Ukrayna'dan Mykhailo Mudryk, İsviçre'den Xherdan Shaqiri ve Sırbistan'dan Aleksandar Mitrovic'i geride bıraktı.

İngiliz ekibinin forması altında 8 maçta görev alarak takımına 2 asistlik katkı sunan 23 yaşındaki golcü futbolcu, Konya'da oynanan ve Milli Takım'ın 4-0 üstünlüğü ile sona eren Letonya karşılaşmasında oynadığı oyun ve attığı olağanüstü gol ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Yıldız golcü, Galatasaray'dan ayrıldığı günden bu yana ortaya koyduğu performansla sarı-kırmızılı camiada 'onu keşke satmasaydık' yorumlarına neden oldu. Yunus Akgün, son dönemdeki formuyla herkesi büyüledi.

Yunus Akgün: 'Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım' İhlas Haber Ajansı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN