Kartal bombayı patlatıyor: İtalyan devinin dünya yıldızı Beşiktaş'a imza atıyor! Yer yerinden oynayacak

Kartal bombayı patlatıyor: İtalyan devinin dünya yıldızı Beşiktaş'a imza atıyor! Yer yerinden oynayacak

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i 3. sırada tamamlayan Beşiktaş, gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmak için transferde kolları sıvadı. Son olarak Jean Onana ve Daniel Amartey'i kadrosuna katan Beşiktaş bu kez dünyaca ünlü golcüyü gözüne kestirdi.

Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmak için Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Sırp yıldız Dusan Tadic'i Fenerbahçe'ye, Halil Dervişoğlu'nu ise Galatasaray'a kaptıran Brezilyalı savunma oyuncusu Lyanco'nun transferinden ise son anda vazgeçen siyah-beyazlı ekip transferde düğmeye bastı. Kartal, dünya yıldızı golcü futbolcuyu kadrosuna katmak için geri sayıma geçti.

Emrecan Bulut transferinin ardından transferde düğmeye basarak Jean Onana ve Daniel Amartey'i kadrosuna katan Beşiktaş, gözünü dünyaca ünlü golcü futbolcuya dikti.

Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Beşiktaş, italyan devi Milan formasını terleten Hırvat golcü Ante Rebić için AC Milan’a resmi kiralama teklifi yaptı.

29 yaşındaki golcü futbolcunun Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak baktığı belirtilirken siyah-beyazlı ekibin transferdeki ilk gündeminin Hırvat golcü olduğu kaydedildi.

Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'in Rebic'in transferine önem verdiği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Milan formasını 31 maçta terleten 29 yaşındaki golcü oyuncu takımına 3 gol 2 asistlik katkı sundu.

Golcü futbolcu Milan formasını 123 maçta terletirken takımına 29 gol 17 asistlik katkı sundu. Yıldız isim Hırvatistan formasını ise 42 maçta terletirken 3 gol 4 asistlik performans ortaya koydu.

Beşiktaş'tan Ante Rebic'e resmi teklif

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN