Kartal'ın yeni hocası belli oldu! Beşiktaş'ı artık o isim çalıştıracak...

Kartal'ın yeni hocası belli oldu! Beşiktaş'ı artık o isim çalıştıracak...

Son olarak deplasmanda konuk olduğu Antalyaspor'a 3-2 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Şenol Güneş'in vedası sonrasında Burak Yılmaz ile çalışma kararı alan Beşiktaş'ta teknik adam konusunda sıcak gelişmeler yaşandı.

Trendyol Süper Lig'in 11. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Antalyaspor'a 3-2 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Bu sezon beklentilerin altında kalan siyah-beyazlı ekibin yeni teknik adamı büyük oranda belli oldu.

Bu sezon Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı camiada teknik adam konusunda yeni gelişmeler yaşandı.

Şenol Güneş ile yollarını ayırdıktan sonra Burak Yılmaz ile yola devam eden Beşiktaş'ta teknik adam konusunda sıcak gelişmeler yaşandı. Beşiktaş'ın yeni teknik adamı herkesi şaşırtan bir isim oldu.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Bu sezon aldığı başarısız sonuçların ardından 'erken seçim' kararı alan Beşiktaş'ta başkanlığa aday olan ilk isim olan Hasan Arat, siyah-beyazlı ekibin efsane ismi Samet Aybaba ile bir araya geldi ve teknik adam konusundaki belirsizliğin sona ermesi için ilk adımı attı.

Hasan Arat'ın Beşiktaş'taki başkanlık seçimini kazanması halinde tecrübeli teknik adama futbol direktörlüğü görevini teklif edeceği iddia edildi. Taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu geçtiği öne sürüldü.

Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan Hasan Arat, Aybaba ile masaya oturduğunu açıkladı ve "Görüştüm. Bütün Beşiktaşlılarla görüşmeye de devam edeceğim ama şu an için hiç kimseye hiçbir teklif yok. Tek planım var o da Beşiktaş futbol yönetiminin iskeletini Beşiktaşlılara teslim etmek" açıklamasında bulundu.

Samet Aybaba sürprizi; yıllar sonra geri mi dönüyor?- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Tecrübeli teknik adam son olarak Adana Demirspor'da görev almış ve 2021 yılında Akdeniz ekibinden ayrılmıştı. Hasan Arat'ın Beşiktaş'taki başkanlık seçiminden zaferle ayrılması halinde siyah-beyazlı ekibin Samet Aybaba ile sözleşme imzalamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Samet Aybaba daha önce 2012-2013 sezonunda Beşiktaş'ta görev almış ve siyah-beyazlı ekipte aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çekmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN