Kartal'ın yıldızına Arabistan kancası! Araplar servet ödeyecek! Etkili performansıyla Beşiktaş'ın en önemli silahı olmuştu:

Kartal'ın yıldızına Arabistan kancası! Araplar servet ödeyecek! Etkili performansıyla Beşiktaş'ın en önemli silahı olmuştu:

Trendyol Süper Lig'e şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak istediği sonuçları alamayan Beşiktaş'ta adeta yaprak dökümü yaşanıyor. Devre arasında takımda büyük bir değişim beklenirken Siyah-Beyazlı yıldızın Arabistan ekiplerine yakın olduğu öğrenildi.

Deneyimli teknik adam Şenol Güneş ile sezona başlayan Beşiktaş, ortaya koyduğu performansın ardından taraftar ve camiasını memnun edemedi. Takımda adeta yaprak dökümü yaşanırken, önce Şenol Güneş istifa etti. Güneş'in istifasının ardından da olağanüstü kongre kararı alan Siyah-Beyazlılar, yönetimde de değişikliğe gitme kararı aldı.

senol.jpg

Şenol Güneş'in istifasının ardından takımın başına geçen teknik sorumlu Burak Yılmaz'la da istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, Yılmaz'ın yerine deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay'ı getirdi. Çalımbay'la ilk karşılaşmasına RAMS Başakşehir'i konuk eden Kara Kartal, rakibini 1-0'lık skorla geçmeyi başardı.

riza1.jpg

Takımdan ayrılan Burak Yılmaz'ın yaptığı açıklamalar gündeme oturmuş, Yılmaz problemin kadrodaki oyuncular olduğunu ifade etmişti. Özellikle yıldız golcü Aboubakar'ın bilerek oynamadığını iddia eden Burak Yılmaz, oyuncunun ileriye dönük alacaklarını bahane ederek sakatlık numarası yaptığını belirtmişti.

aboubakar4.jpg

Bu açıklamaların ardından Beşiktaş Kulübü'nden yalanlama gelirken, ortaya başka bir iddia atıldı. Yıldız ismin devre arasında takımdan ayrılma ihtimalinin yükseldiği iddia edildi. Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ittıhad'ın Aboubakar için ciddi rakamlar karşılığında Beşiktaş'ın kapısını çalması bekleniyor. Yıldız golcünün son günlerde hakkında atılan iddiaların ardından kararının olacağı merak konusu oldu.

aboubakar.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN