Manchester United'da kriz sona ermiyor: Erik Ten Hag'ın yeni hedefi Weghorst oldu

Manchester United'da kriz sona ermiyor: Erik Ten Hag'ın yeni hedefi Weghorst oldu

Liverpool karşısında aldığı 7-0'lık mağlubiyetin ardından yeni bir kriz yaşayan Manchester United'da radikal kararlar kapıda. Teknik direktör Erik Ten Hag sabah erken saatlerde tesislere gelerek kurmaylarıyla toplantı gerçekleştirdi. Teknik adamın faturayı Wout Weghorst'a keseceği kaydedildi.

İngiltere Premier Lig'de Liverpool'a 7-0 mağlup olan Manchester United'da yeni bir kriz patlak verdi. Anfield Road'daki acı skorun ardından Manchester United cephesinde hareketli saatler yaşanıyor.

Hürriyet'in İngiliz basınından derlediği habere göre, Manchester United teknik direktörü Erik Ten Hag, hezimeti yaşadıkları gecenin ardından ezici yenilginin faturasını çıkarmak adına sabahın erken saatlerinde soluğu tesislerde aldı.

Şampiyonluk şansını son haftalara kadar sürdürmek isteyen Erik Ten Hag'ın bazı oyuncuları kadro dışı bırakmak dahil bir dizi radikal karar almaya hazır olduğu öne sürüldü. Hollandalı teknik adamın faturayı keseceği isimlerin başında Wout Weghorst olduğu kaydedildi.

WOUT WEGHORST İÇİN TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR

Cristiano Ronaldo'nun ayrılığı sonrasında sürpriz şekilde Manchester United'a imza atan deneyimli golcünün henüz istenilen seviyeye ulaşamamış olması hem teknik heyetin, hem yönetimin hem de taraftarın sabrını taşırdı.

Son olarak Liverpool karşısında alınan tarihi hezimetin ardından 30 yaşındaki golcünün geleceğinin ciddi şekilde tartışıldığı belirtildi. Wout Weghorst ile sezon sonunda yolların ayrılmasının sürpriz olmayacağının altı çizildi.

İngiltere Premier Lig'de 7 maçta forma giyen Wout Weghorst sadece 1 asist katkısı yaptı. FA Cup'ta da 2 maçta 1 asist katkısı yapan Hollandalı golcü şimdiden resmen hedef tahtasına konuldu.

Önümüzdeki sezon için takımdan gönderilmesi beklenen Weghorst'un yerine gelecek olan golcü oyuncu da belli oldu. İngiliz basını, Manchester United'ın önümüzdeki sezonda Harry Kane'i kadrosuna katacağını yazdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN