Muslera Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Muslera hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor

Muslera Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Muslera hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor

Yeni hocası ve transferleri ile Süper Lig'e iddialı bir giriş yapan Galatasaray, 8. Hafta itibariyle 17 puan topladı. Toplanan puanlarda büyük pay sahibi olan Fernando Muslera için İspanyol basınından bomba bir iddia geldi.

Süper Lig'de son olarak Adana Demirspor ile golsüz berabere kalan İstanbul ekibi, şampiyonluk yarışında zirveyi 4 takımla birlikte paylaşıyor. Pek çok taraftara göre Galatasaray tarihinin en başarılı kalecisi olan Muslera için taraftarları üzecek bir haber gündeme geldi.

429 MAÇA ÇIKTI

Sarı kırmızılı formayla 429 maça çıkan Uruguaylı file bekçisi, Galatasaray tarihinin en fazla forma giyen 5. İsim konumunda. Ayrıca Muslera, Süper Lig'de en uzun giyen yabancı futbolcu

Muslera Galatasaray'dan ayrılıyor mu

Ünvanının da sahibi durumunda. Tecrübeli futbolcu Galatasaray ile de 15 kupayı karnesine yazdırdı.

GALATASARAY'IN GÖZÜ PENA DA KALDI

İtalyan gazeteci Matteo Moretto, Muslera'nın 1,5 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen sezon sonu oyuncunun Galatasaray'dan ayrılacağına kesin gözle bakıyor. Moretto, "Sezon sonunda Muslera'yı 'neredeyse kesin olarak' kaybedecek olan Galatasaray, Inaki Pena'yı as kaleci olarak kadrosuna katmak istiyor." ifadelerini kullandı. 

Galatasaray, Muslera'nın ayrılması durumunda geçen sezon Barcelona'dan kiraladığı İnaki Pena'yı kadrosuna katmak istiyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN