Quaresma'dan sürpriz hamle! Türkiye'ye geri dönüyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı!

Quaresma'dan sürpriz hamle! Türkiye'ye geri dönüyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı!

7 sezon boyunca Beşiktaş formasını terleterek siyah-beyazlı taraftarların sevgilisi haline gelen Portekizli yıldız Quaresma Türkiye'ye dönüş hazırlığında. Yıldız ismin yeni takımı herkesi şaşırttı.

Son olarak Portekiz Premier Lig ekibi Vitoria Guimaraes formasını terleten Beşiktaş'ın eski yıldızı Portekizli hücum oyuncusu Ricardo Quaresma Türkiye'ye geri dönmek için kolları sıvadı. 39 yaşındaki yıldız futbolcunun sürpriz hamlesi Beşiktaş taraftarını heyecanlandırdı.

7 sezon boyunca Beşiktaş formasını terleten, 2019-20 sezonunda ise siyah-beyazlı ekipten ayrılarak Kasımpaşa'ya transfer olan sonraki süreçte ise Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes'e transfer olan Portekizli golcü oyuncu Ricardo Quaresma, sürpriz bir hamleye imza attı.

Hürriyet gazetesinden İsmail Er'e konuşan yıldız futbolcu, Şenol Güneş ile yeniden çalışabilmek için Beşiktaş'a geri dönmek istediğini açıkladı.

Futbolu bırakmayı düşünmediğini açıklayan 39 yaşındaki yıldız isim, Beşiktaş'ın kendisini istemesi halinde siyah-beyazlı ekibe imza atacağını duyurdu. Yıldız futbolcu açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“Futbolu bırakmadım. Özel çalışarak hazırlanıyorum. Güçlüyüm. Kendime inanıyorum. Futbol yaşamımda kendimi iyi hissetmediğim an bırakırım. Ama niyetim yok. Çok çalışıyorum. Çünkü futbol çalışmayı gerektiren bir spor. Bunu yapan ayakta kalır. Hani derler ya ‘atlar ayakta ölür’. Ben ayaktayım ama ölmeyeceğim. Hedefim şampiyonluklar. Futbol oynamamın amacı şampiyonluktur. Futbolun en olgun dönemindeyim.

Şampiyonluk yaşadığımız teknik direktör Şenol Güneş çok önemli işler yapıyor. Onunla çalışmak çok keyifli. Çünkü hedefleri ve şampiyonluklara endekslenen yapısı var. Hocam isterse seve seve gelirim. Türkiye’den çok önemli ekiplerden teklifler aldım. Ben paradan çok söze inanırım. Ve benim ağzımdan çıkan söz de sonsuza kadar gider. Gelen tekliflere verdiğim yanıt ‘Beşiktaş’tan başka hiçbir takımda oynamam’ oldu. Ve o düşüncemde hâlâ ısrarcıyım. Beşiktaş’tan ayrılmadım. Kasımpaşa’ya da eski yönetim yolladığı için gittim. Ama yüreğim her zaman Beşiktaş’ta kaldı"

Portekizli yıldızın bu açıklamaları sonrada siyah-beyazlı yönetimin Quaresma'yı kadrosuna katabileceği öne sürüldü.

Ricardo Quaresma - Oyuncu profili | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN