Şenol Güneş açıkladı: Beşiktaş'ta o iki isim yolcu!

Şenol Güneş açıkladı: Beşiktaş'ta o iki isim yolcu!

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Neftçi Bakü maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Güneş, kadrodan çıkaracağı iki futbolcunun ismini verdi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Neftçi Bakü'yü 5-2'lik skor ile eleyen Beşiktaş'ta kadro değişiyor. Teknik direktör Şenol Güneş maçın ardından yaptığı açıklamada takımdan ayrılacak iki ismi açıkladı.

Güneş'in açıklamasına göre Francisco Montero ve Ajdin Hasic, kadroda yer almayacak.

francisco-montero.jpg
Francisco Montero

'SEYİRCİNİN DESTEĞİ, OYUNCULARIN İSTEĞİ ÖNEMLİ'

Siyah-beyazlı takımın hocası Şenol Güneş Neftçi Bakü maçını değerlendirerek başladığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

''Geçmişte ne yaptığımız önemli değil, geleceğe bakacağız. İlk yarıda geçen maçta çok olumluyduk. Bu sefer de iyi başladık, ama hücumda çok etkili olamadık. Daha fazla pozisyon yakalayabilirdik. Rakibin çıktığı pozisyonda gol yemek bizim için eksiydi. İkinci yarıda oyun ve skor üstünlüğü bizdeydi. Maçı kazandık. Seyircinin desteği, oyuncuların isteği önemli."

aidin-hasic.jpg
Ajdin Hasic

MONTERO VE HASIC GİDİYOR

Güneş Francisco Montero ve Ajdin Hasic'in durumuyla ilgili ise "Sayısal bir sıkıntımız var stoperde. Kadroda alternatif olarak Montero vardı. Zaten Montero ve Hasic ile ilgili konuştum. Kalsa da sayısal olarak sıkıntımız olacak. Bunları da açık açık konuştum'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN