Şenol Güneş canlı yayında o ismi hedef aldı! Ünlü isme sert sözler: "Hadlerini bilsinler, terbiyesizlik yapıyorlar..."

Şenol Güneş canlı yayında o ismi hedef aldı! Ünlü isme sert sözler: "Hadlerini bilsinler, terbiyesizlik yapıyorlar..."

1-1 sona eren Pendikspor karşılaşması sonrasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, dikkat çekici açıklamalara imza atarak iki ünlü ismi hedef aldı. Başarılı teknik adamın sözleri kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Süper Lig'in ikinci hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Pendikspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında yayıncı kuruluşta yaptığı taraflı yorumlar ile dikkatleri üzerine çeken Güntekin Onay'a sert sözlerle yüklendi. Başarılı teknik adamın açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

1-1 sona eren Pendikspor karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında Güntekin Onay ve Uğur Meleke'yi hedef alan Şenol Güneş, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

"HADLERİNİ BİLSİNLER, TERBİYESİZLİK YAPIYORLAR"

Hakemi eleştirmediği halde Güntekin Onay'ın kendisini böyle gösterdiğini vurgulayan Şenol Güneş, "Ben 'Hakem gol görmüşse gol verir, değilse aut verir' dedim. Uyarıyorum yayıncı kuruluşu. Güntekin Onay açtı konuyu. İkinci hafta hakemler başladı dedi. Sanki ben hakemi suçlamışım gibi ifade kullandı. Hadlerini bilsinler, terbiyesizlik yapıyorlar. Hakem konusu yok dedim, oyunla ilgili konuşma yaptım. Onlar hakemi konuşurken ben de hakemden şikâyet edermişim gibi 'Oyuna bakalım, Pendik daha iyi oynadı ikinci yarı' gibi şeyler söylendi. Ben hakemle ilgili konuşmadım ki!" dedi.

"FUTBOLU ÇOK İYİ BİLDİĞİNİ DÜŞÜNEN BİR ARKADAŞ"

Güneş ayrıca yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Uğur Meleke'yi de hedef alarak "Güntekin Onay ile beraber konuşan kimdi? Unuttum. Futbolu çok iyi bildiğini düşünen bir arkadaş. Yorum yapabilirsin ama saygısızlık yapıyorsun. İfade etmediğim şeyi ifade etmişim gibi kamuoyuna lanse ediyorsun. Sen nasıl yayıncı kuruluşsun? Tarafsız olman mümkün değil de, bana saygısızlık yapıyorsun. Hakemle ilgili konuşmadım, tam tersini söyledim" açıklamasında bulundu. Başarılı teknik adamın bu sözleri kısas üre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN