Şenol Güneş: Halil Beşiktaş ismini kullanarak pazarlık yaptı

Şenol Güneş: Halil Beşiktaş ismini kullanarak pazarlık yaptı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, iki oyuncu arasında tercih yapmak zorunda olduklarını belirterek, “Amartey’i tercih ettik. Hem Gana Milli Takımı’nda oynadı hem de gelmek istediğini söyledi” dedi. Takımdan ayrılmak isteyen değerini getirirse gidebilir diyen deneyimli teknik adam, Halil Dervişoğlu’nun da Beşiktaş’ın ismini kullanarak pazarlık yaptığını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya’nın Grassau kentinde devam ettiren Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş antrenman öncesi basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Deneyimli çalıştırıcı, Roman Saiss’in durumu hakkında konuşarak, “Defansta en güvenilir en yetenekli oyuncu o. Zaten onu oynattık. Oynuyordu, ‘ayağım ağrıdı 2-3 gün dinleneyim’ dedi, tamam dedik. Redmond’ınki daha farklı mukavelen bitti gidebilir. İki oyuncunun kalmasını da istiyorum. İkisi de benim oyuncum değil Saiss benim oyuncum. İyi oyuncu ama sorun oynayıp oynamaması. Oynamasını engelleyen bir durum yok. Burada Gomez de oynamadı Cenk de oynamadı. Saiss anlaştığı takımla gitsin oynasın ama kulüp mağdur olmasın” dedi.

Şenol Güneş, Fransa Ligue 1 takımlarından Lens’te forma giyen Kamerunlu oyuncu Jean Onana ve Ganalı stoper Daniel Amartey arasında Amartey’i tercihi edebileceklerini dile getirerek, “Bitmeyen oyuncuyu konuşmanın manası yok. O kadar oyuncu yazıldı ki ben zaten size konuşuyorum, gizli saklım yok. Afrikalı mümkünse az oyuncu ama mecbur kalırsak ve bize yarıyorsa alacağız. Onana ve o tip oyuncu, Amartey de hem stoper hem oraya düşündük.

İkisinden biri tercih edildiği zaman Amartey’i tercih ettik. Hem Gana Milli Takımı’nda oynadı hem de gelmek istediğini söyledi. Sonrasında gelişmeler ne oldu bilmiyorum” şeklinde konuştu. İsmi bir dönem Beşiktaş ile anılan Halil Dervişoğlu ile ilgili de konuşan Şenol Güneş, “Halil, kulübüne Beşiktaş ismini kullanıp arkasından pazarlık yaparsa olmaz. Güvenim sarsılırsa herkese soğuk bakarım” ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN