Şenol Güneş'in vazgeçilmeziydi: Kartal o isimle yollarını ayırdı! 3 milyon euroluk ayrılık

Şenol Güneş'in vazgeçilmeziydi: Kartal o isimle yollarını ayırdı! 3 milyon euroluk ayrılık

Yeni sezon çalışmalarını Şenol Güneş yönetiminde sürdüren Beşiktaş, bir yandan da takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kartal, bu doğrultuda Şenol Güneş'in vazgeçilmez ismiyle yollarını ayırdı.

Transfer sezonun suskun takımları arasında yer alan Beşiktaş, Şenol Güneş'in vazgeçilmez ismiyle vedalaştı. Yeni sezon çalışmalarını Şenol Güneş yönetiminde sürdüren siyah-beyazlı ekip, yıldız futbolcu ile yollarını ayırdığını resmi olarak açıklamak için geri sayıma geçti.

Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten Beşiktaş, bir yandan da takımdaki yabancı oyuncu sayını azaltmak için çalışmaların sürdürüyor.

Kartal, Şenol Güneş'in takımın başına geçtiği günden bu yana 17 maçta forma giyen Faslı stoper Romain Saiss ile yollarını ayırdı.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Beşiktaş’ta Romain Saiss, yaklaşık 3 milyon Euro karşılığında Al Sadd kulübüne transfer oldu.

Tecrübeli oyuncunun ayrılığının kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor. Geçen sezon Beşiktaş forması altında 26 maçta görev alan Faslı savunma oyuncusu 1 gol 2 asistlik katkı sundu.

Beşiktaşlı futbolcu Romain Saiss derbide ilkleri yaşadı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN