Top geçer adam geçmez! Beşiktaş defansa öyle bir ismi alıyor ki... Rakip takımlar Beşiktaş kalesini unutacak

Top geçer adam geçmez! Beşiktaş defansa öyle bir ismi alıyor ki... Rakip takımlar Beşiktaş kalesini unutacak

Beşiktaş, transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala stoper bölgesini güçlendirmek için kolları sıvadı. Siyah-beyazlıların radarına son olarak Premier Lig'in devi Arsenal'in İngiliz stoperi Rob Holding girdi.

Kulüp içerisinde transferle ilgili yapılan son açıklamalar ve gelişen haberler, Beşiktaş taraftarını heyecanlandırdı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in, "Bir stoper transferi daha yapacağız." ifadesi sonrasında yönetim harekete geçti. Holding'in ismi bu noktada öne çıkan en büyük aday oldu.

GÖRÜŞMELERE BAŞLANDI

Fransız basınında yer bulan haberlere göre; Beşiktaş, Holding'in transferi için resmi görüşmelere başladı. L'equipe'nin haberine göre, siyah-beyazlıların bu transfer için yoğun bir mesai harcadığını ve görüşmelerin olumlu bir şekilde ilerlediğini duyurdu.

2-009.jpg

ARSENAL İLE 162 MAÇA ÇIKTI

Kuzey Londra ekibi Arsenal ile toplam 162 resmi müsabakaya çıkan 27 yaşındaki başarılı stoper, bu maçlarda attığı 5 golle de dikkat çekti. Holding'in tecrübesi ve Premier Lig'de gösterdiği performans, Beşiktaş'ın bu transferde neden ısrarcı olduğunu ortaya koyuyor.

Eğer bu transfer gerçekleşirse, Beşiktaş'ın defans hattı büyük bir takviye almış olacak. Taraftarlar şimdiden bu olası transferi dört gözle bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN