Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Fırtınanın yıldızı şehirden ayrıldı: Yeni takımı herkesi şaşırttı!

Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Fırtınanın yıldızı şehirden ayrıldı: Yeni takımı herkesi şaşırttı!

Bu sezon Hırvat teknik adam Nenad Bjelica yönetiminde şampiyonluk mücadelesi vermeyi amaçlayan Trabzonspor, yıldız ismiyle yollarını ayırdı. Fırtınanın ayrılığı kısa süre içerisinde resmen açıklaması bekleniyor.

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında evinde Rizespor'u ağırlayacak Trabzonspor, bir yandan Karadeniz derbisinden zaferle ayrılmanın planlarını yaparken bir yandan da transfer dönemindeki hareketliğini sürdürüyor. Son olarak Yunan orta saha Siopis ile yollarını ayıran bordo-mavili ekip, bir yıldızıyla daha vedalaştı.

Bu sezon Hırvat teknik adam Nenad Bjelica yönetiminde şampiyonluk mücadelesi vermeyi amaçlayan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Onuralp Cevikkan, Dimitrios Kourbelis, Joaquín Fernández, Mislav Orsic, Filip Benkovic, Göktan Gürpüz, Tonio Teklic, Mehmet Can Aydın, Fountas ve son olarak Rayyan Baniya'yı kadrosuna katan, Bartra, Dorukhan Toköz, Flavio ve Siopis ile ise yollarını ayıran bordo-mavili ekip, bir yıldızıyla daha yollarını ayırdı.

Trabzonspor, geçen sezon yaz transfer döneminde takıma katılan Uruguaylı golcü futbolcu Maxi Gomez ile yollarını ayırdı.

İspanyol basınında çıkan haberlere göre; Golcü futbolcu, İspanyol ekibi Cádiz ile sözleşme imzalamak için İspanya'ya gitti ve sağlık kontrollerinden geçti.

Geçen sezon yaz transfer döneminde 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İspanyol ekibi Valencia'dan Trabzonspor'a transfer olan 27 yaşındaki Uruguaylı golcü futbolcu, bordo-mavili forma altında 35 maçta görev alırken 7 gol 8 asistlik katkı sundu. Karadeniz ekibinin ayrılığı kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Hedefim Dünya Kupası" - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN