Birileri sizi dinliyor olabilir! Telefonunuzdaki bu küçük ayrıntılar varsa tehlikedesiniz! Telefonunuzun dinlendiğini bu yöntemle anlayabilirsiniz!

Birileri sizi dinliyor olabilir! Telefonunuzdaki bu küçük ayrıntılar varsa tehlikedesiniz! Telefonunuzun dinlendiğini bu yöntemle anlayabilirsiniz!

Akıllı telefonlar herkesin cebinde yediden yetmişe yer alırken kısa sürede hayatımızın vazgeçilmezi oldu. Artık bir çok işlemler akıllı telefonlardan yapılırken kullanıcılar bir yönden de cihaz güvenliğine dikkat etmeli. Akıllı telefonların sizi dinlediğiniz biliyor muydunuz? İşte, telefonunda bunlar olanlar dikkat etmesi gerekir.

Telefonunuzda bu belirtiler varsa dikkat etmeniz gerektiğini biliyor muydunuz? Akıllı telefonların sizi dinlediği gerçeği kanıtlandı. Akıllı telefonunda bu belirtiler olanların yapması gerekenler haberimizde yer almaktadır

İş hayatı, sosyal hayat, eğitim ve daha birçok konuda hayatımızın meskeni haline gelen cep telefonlarının kullanım sayısı 7-8 yaşlarına düşerken telefonların başkaları tarafından dinlendiği Taksim patlaması sonrasında ortaya çıktı. Birileri ile konuştuğunuz zaman sonrası önünüze o konuyla ilgili reklamlar geliyorsa bu ilk işaret. Telefonların başkaları tarafından dinlenmesi çok kolay hale geldi. Kolaylıkla yapılan casusluklar herkesin başını belaya sokabilir.

Telefon dinlenmelerine dair belirtiler

CEP TELEFONLARIN DİNLENDİĞİNİ GÖSTEREN BELİRTİLER

-Telefonunuzu kullanmadığınız halde yine de çok şart ediyorsanız.

-Telefon konuşmalarında cızırtı ve yankı varsa

-Konuşmalar derinden geliyorsa ve bu olay günde 2 kere tekrarlanıyorsa

-Telefonunuzu 1 saat dokunmadan masaya bırakın ve aldığınızda cihaz sıcaksa dinleniyorsunuz.

DİNLENİYORSANIZ NE YAPMAMIZ GEREKİR?

Telefonda 'Casus yazılım' varsa telefon kullanılmaya başlandığında otomatik olarak kısa mesaj gönderimi yapar. Bu nedenle yapılması gerekenlerin başında fatura detayını ayrıntılı istemek. Ayrıntılı faturada sizin bilginiz dışında mesaj gönderimi varsa telefonunuzda casus yazılım bulunma ihtimali var. Uzmanlar tarafından dinlenmelere karşılık olarak telefonlara sık sık format atılması gerektiğini açıkladı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN