Google haritalar kullananlar buna bayılacak! Yeni özellik eklendi: Artık işiniz daha da kolay olacak

Google haritalar kullananlar buna bayılacak! Yeni özellik eklendi: Artık işiniz daha da kolay olacak

Google’ın en çok kullanılan uygulamalarından biri olan Google Haritalar, yepyeni bir özellikle kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu yeni özellik sayesinde artık yolunuzu bulmak daha kolay olacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

ShiftDelete’de yer alan habere göre, Google’dan sürücüler için büyük bir yenilik geldi. Sürücülerin bilmediği herhangi bir yere giderken destek aldıkları en büyük uygulama Google Haritalar uygulamasıdır. Nereye, nasıl, ne kadar saatte gidebileceğinin en hızlı cevabını veren bu uygulama büyük bir yeniliğe imza attı. İşte sürücüler için devrim niteliğindeki o özellik…

yeni-proje-59.jpg

YOLUNUZU BULMAK ARTIK DAHA KOLAY

Google tarafından yapılan bu yeni özellik hem iOS hem de Android kullanıcılar için geçerli olacak. Söz konusu bu özellik sayesinde artık insanlar bilmedikleri yerlerde daha rahat yol gidebilecek. Çünkü Google Haritalar binalara 3d şeklinde haritalara ekledi. Söz konusu bu özellik artık kişilerin aradığı yerleri daha kolay bulabilmesini yardımcı olacak.

3D binalar bir süredir Google haritalar uygulamasında katmanlar sekmesinde kullanılabiliyordu. Kişiler isteğine bağlı olarak söz konusu bu özelliği aktif etmek için “katmanlar” simgesine dokunduktan sonra 3D seçeneğini seçerek bu özelliği erişebiliyorlar ardı. Lakin bu özellik navigasyon modunda ne yazık ki kullanılamıyordu. Google'ın yaptığı son yenilik sonucunda binaların 3D şeklinde görülmesi navigasyon modundayken ve 2 nokta arasında seyahat ederken kullanılabilecek.

yeni-proje-60.jpg

YOĞUN YERLEŞİM ALANLARINDA GÖRÜLECEK

Söz konusu yeni özellik sadece şehirlerde ve yoğun yerleşim alanlarının olduğu yerlerde görünecek. Bunun yanı sıra kişiler detaylı şekilde görmeden önce haritayı yaklaştırmak durumunda kalacak. Eğer ki daha önce hiç gitmediğiniz, bilmediğiniz bir başkentten geçiyorsanız bu uygulama oldukça işinize yarayacak. Ayrıca bu özellik bazı Android Auto ve CarPlay’de de mevcut.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN