31 Aralık'ta hastaneler açık mı? Yılbaşında hastaneler ve eczaneler açık mı?

31 Aralık'ta hastaneler açık mı? Yılbaşında hastaneler ve eczaneler açık mı?

31 Aralık 2019'da eczaneler ve hastaneler açık olacak mı? ya da 1 Ocak'ta açık olacak mı? sorularının yanıtı merak ediliyor. İşte "31 Aralık eczaneler ve hastaneler açık mı?" sorusunun yanıtı ve nöbetçi eczane sorgulama ekranı...

31 Aralık'ta hastaneler, eczaneler açık mı? sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 31 Aralık 2019 günü bu yıl Salı gününe denk geliyor ve 1 Ocak 2020 yılbaşı günü Çarşamba günü kutlanacak. 2020 yılına kısa bir süre kala pek çok kişi resmi kurumların hizmet verip vermeyeceğini araştırmaya başladı. Sağlık sorunları sebebiyle hastaneye gitmek isteyenler  Yılbaşında hastaneler açık mı? merak ediyor. İşte yanıtı..

31 ARALIK HASTANELER AÇIK MI?

31 Aralık Salı günü resmi tatil değil. Kimi özel şirketlerine çalışanlarına yarım günden sonra izin verebiliyor. 31 Aralık'ta hastaneler tam gün açık olacaktır.

YILBAŞINDA HASTANELER AÇIK MI?

1 Ocak 2019 çarşamba günü resmi tatil olduğu için okullar, hastaneler, PTT, eczaneler, kargolar ve bankalar kapalı olacak. 1 Ocak günü hastanelerin acil poliklinikleri ile nöbetçi eczaneler açık olacak.

NÖBETÇİ ECZANE SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN