Kylie Rae Harris kimdir ve nasıl öldü? Akrabalarının öldüğü yolda hayatını kaybetti

Kylie Rae Harris kimdir ve nasıl öldü? Akrabalarının öldüğü yolda hayatını kaybetti

Kylie Rae Harris, New Mexico’da geçirdiği trafik kazasının ardından hayatını kaybetti. Bu kaza yürekleri burkan bir tesadüfü ortaya çıkardı. Kylie Rae Harris’in öldüğü yerde daha önce akrabalarının da kaza geçirerek öldüğü öğrenildi. İşte detaylar…

 

30 yaşındaki country müzik şarkıcısı Kylie Rae Harris, bir festival için Teksas’tan New Öexico’ya doğru yola çıkmıştı. Direksiyon başında kendisi olan Kylie Rae Harris, bir araçla çarpışması sonucu geçirdiği kazada hayatını kaybetti. Harris, birkaç saat önce paylaştığı gönderide bu yolda birçok akrabasının öldüğünü söyledi.

KYLİE RAE HARRİS KİMDİR?

Teksas’tan New Mexico'da bir festivale gitmek üzere yola çıkan Kylie Rae Harris, yolda giderken sosyal medya hesabı üzerinden akrabalarının da geçmiş yıllarda bu yolda öldüğünü söyledi. Bu paylaşımından yalnızca birkaç saat sonra Harris de kaza geçirerek hayatını kaybetti.

19-09/07/harris.jpg

16 YAŞINDAKİ BİR KIZ DA ÖLDÜ

Hayranları, Harris'in bu haber ve kötü tesadüfün ardından yasa boğuldu. 522 devlet yolunda kaza yapan 30 yaşındaki Harris'in dâhil olduğu kazada 16 yaşındaki bir kız çocuğunun da hayatını kaybettiği bildirildi.

19-09/07/harrisss.jpg

‘ÜZÜLEREK DOĞRULAMAK DURUMUNDAYIZ’

Harris'in menajeri yaşanan trafik kazasında ünlü sanatçının öldüğünü üzülerek doğrularken, ‘Harris'in ailesinin mahremiyetine önem vermenizi istiyoruz. Kylie'yi tanıyan herkes onun ailesini ve müziği sevdiğini biliyordu. Onun için yapabileceğiniz en iyi şey sevgiyi yaymaktır’ ifadelerini kullandı.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN