Malezya'da en çok arananlar listesindeydi: Firari iş insanı teslim oldu

Malezya'da en çok arananlar listesindeydi: Firari iş insanı teslim oldu

Malezya'da dolandırıcılık örgütüyle bağlantısı olduğu iddia edilen ve en çok arananlar listesinde bulanan firari iş insanı Nicky Liow Soon Hee'nin polise teslim olduğu bildirildi.

Bukit Aman Ticari Suçları Araştırma Departmanı Müdürü Mohd Kamarudin, dolandırıcılık zanlısı Nicky Liow'un Jalan Tun Razak'taki polis merkezine sabah saatlerinde teslim olduğunu aktardı.

Müfettiş Yardımcısı Razarudin Husain, Liow'un kara para aklama ve Terörle Mücadele Finansmanı Yasası kapsamındaki suçlardan yargılanacağını söyledi.

Razarudin, zanlının 26 suçtan yargılanacağı davanın ilk duruşması için yarın Shah Alam Mahkemesi'ne götürüleceğini kaydetti.

Liow'un yargılanacağı kara para aklama suçlamalarının yaklaşık 36 milyon ringgit (11,6 milyon dolar) miktarında parayı kapsadığı tahmin ediliyor.

Geçen yıldan bu yana emniyet güçleri tarafından aranan 34 yaşındaki zanlı, kara para aklama, dolandırıcılık ve diğer illegal faaliyetler yoluyla kazandığı iddia edilen yüklü miktarda nakit parayla sosyal paylaşım sitesinde fotoğraflarını paylaşmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN