Polis alarma geçti: Uçağın iniş takımlarından ceset çıktı

Polis alarma geçti: Uçağın iniş takımlarından ceset çıktı

İngiltere’nin Gatwick Havalimanı’nda Gambiya’dan hareket eden bir uçağın iniş takımlarında erkek cesedi bulundu. Cansız bedeni bulunan adamın kimliği belirsiz siyahi bir erkek olduğu belirtilirken Sussex Polisi, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

İngiltere’de 7 Aralık’ta Gambiya’nın başkenti Banjul’dan hareket ederek, Sussex’deki Gatwick Havalimanı’na inen bir uçağın iniş takımlarında erkek cesedi bulunduğunu açıklandı. Gatwick Havalimanı yetkilisi, "Bu çok üzücü bir haber. Hayatını kaybeden kişinin ailesine ve arkadaşlarına taziyelerimizi iletiyoruz" dedi.

KİMLİĞİ BELİRSİZ SİYAHİ BİR ERKEK

Sussex Polisi, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve konuya dair rapor hazırlanacağını söyledi. Gambiya hükümetinden bir sözcü ise olayın ardından yaptığı konuşmada, adamın kimliği belirsiz siyahi bir erkek olduğunu belirtti.

2007 yılında Los Angeles’ta British Airways uçağının iniş takımlarında erkek cesedi bulunmuş, Ağustos 2012’de de Heathrow’da bir uçağın alt takım bölmesinde bir ceset daha bulunmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN