Araba almak isteyenlere müjde! Hyundai i10 anahtarını şimdi al, 6 ay sonra ödemeye başla: Dev kampanya başladı

Araba almak isteyenlere müjde! Hyundai i10 anahtarını şimdi al, 6 ay sonra ödemeye başla: Dev kampanya başladı

Hyundai, yıl sonuna kadar geçerli olan kampanyasını duyurdu. Finansal sıkıntılarla boğuşanlar için kaçırılmayacak bir fırsat olan kampanya, nakit sıkışıklığını toparlayana kadar ödemeleri erteleyerek rahat bir nefes aldırıyor. Şimdi Hyundai i10 modelini satın alanlar, ödemelerine Aralık ayında başlayabiliyorlar. İşte kampanyanın ayrıntıları...

Hyundai i10, şehir içinde manevra kabiliyeti yüksek, kompakt tasarımlı ve ferah iç hacimli bir araçtır. Sportif dış tasarımı ve teknolojik iç mekanı ile dikkat çekmektedir. Kampanya kapsamında aracını mayıs sonuna kadar alanlar, ödemelerine Aralık ayında başlayabilirler. 

KAMPANYANIN DETAYLARINI HYUNDAI PAYLAŞTI

hyundai

Hyundai, yıl sonuna kadar geçerli olan kampanyasını birçok modelinde sunuyor. Özellikle Hyundai i10, i20, Bayon ve Tucson modelleri, kampanyadan yararlanmak isteyenler için özel olarak tasarlandı. Hem şehir içi hem de şehir dışı seyahatler için ideal olan Bayon, geniş iç hacmi, teknolojik tasarımları ve gelişkin sürüş asistanı ile konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor.

48V hafif hibrit sistemi, özel jant alaşımı ve dijital kokpit sistemi gibi özellikleriyle dikkat çeken Bayon, en zorlu yolculuklarda bile keyifli bir sürüş vaat ediyor. Üst düzey koruyucu paketiyle güvenlik standartlarını aşıyor ve şık tasarımıyla da beğeni topluyor. Hyundai'nin diğer SUV modelleri de kampanya kapsamında müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Siz de yeni bir Hyundai SUV modeli satın alarak kampanyadan faydalanmak isterseniz, hundai.com adresinden test sürüşü talebinde bulunabilir veya satış bayisi aracılığıyla satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN