Araç sahipleri çileden çıkacak! Akaryakıt fiyatları değişti: İl il benzin, motorin, LPG fiyatları güncellendi

Araç sahipleri çileden çıkacak! Akaryakıt fiyatları değişti: İl il benzin, motorin, LPG fiyatları güncellendi

Akaryakıt fiyatları arşa uzandı! Ankara, İstanbul ve İzmir'de akaryakıt fiyatları ne kadar? Detaylar haberimizde...

Akaryakıt fiyatlarına ilişkin güncellemeler gerçekleşti ve İstanbul, Ankara ve İzmir'deki motorin ve benzin fiyatları değişti. 29 Mayıs Pazartesi tarihindeki güncel akaryakıt fiyatları aşağıdaki şekildedir:

İstanbul'da, Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı 20.52 TL oldu. Aynı şekilde İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı ise 19.33 TL olarak belirlendi. İstanbul'da LPG litre fiyatı ise Anadolu Yakası'nda 10.25 TL oldu.

akaryakıt

Bunun yanı sıra, akaryakıt fiyatları üzerinde etkili olan faktörler arasında Brent petrol fiyatlarındaki paralel ivme devam etmektedir. Ayrıca doların Türk Lirası karşısındaki dalgalanmaları da akaryakıt fiyatları üzerinde etkisini sürdürmektedir. Akaryakıt sektöründe yaşanan fiyat oynaklıkları nedeniyle geçtiğimiz günlerde benzine büyük bir zam yapılmıştı, ancak son dönemde motorin ve benzin fiyatlarına büyük indirimler uygulanmıştı. Ancak bu kez motorine bir zam yapıldı ve İzmir, İstanbul ve Ankara'da motorin ve benzin fiyatları güncellendi.

29 Mayıs Pazartesi günü için güncellenen bu fiyatlar, İstanbul, Ankara ve İzmir'deki akaryakıt tüketimi yapan kişilerin bilgisine sunulmuştur.

Ankara'da benzin litre fiyatı 20.92 TL olarak belirlenmiştir. Motorin litre fiyatı ise Ankara'da 19.75 TL olarak güncellenmiştir. Ayrıca Ankara'da LPG litre fiyatı ise 10.45 TL olarak belirlenmiştir.

İzmir'de ise benzin litre fiyatı 20.90 TL olarak güncellenmiştir. Motorin litre fiyatı ise İzmir'de 19.84 TL olarak belirlenmiştir. İzmir'de LPG litre fiyatı ise 11.04 TL olarak güncellenmiştir.

Bu fiyatlar, 29 Mayıs Pazartesi tarihindeki güncel akaryakıt fiyatlarını yansıtmaktadır. Fiyatlardaki değişiklikler, akaryakıt sektöründeki fiyat politikaları, petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve döviz kurlarındaki değişimlerden etkilenmektedir. Bu nedenle, fiyatlar zamanla değişebilir ve güncellemeler yaşanabilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN