Bakü Elektronics 29. mağazasını da açtı

Bakü Elektronics 29. mağazasını da açtı

Bakü Electronics; Sony, Samsung başta olmak üzere birçok ünlü markanın resmi distribütörü olarak çalışmalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Azerbaycan’da 29. mağazasını açarak sektörde profesyonel çalışmalarını sürdürdüğünü gösterdi. Bakü Electronics yetkilisi, “Çalışmalarımıza aynı profesyonellikle devam ediyoruz. Şubeleşmenin önemli olduğuna inandığımızdan, yeni şubelerimizi açarak kaliteli hizmetimizi çok daha fazla insana ulaştırıyoruz. Şu anda pek çok dünyaca ünlü markanın resmi distribütörüyüz.” ifadelerinde bulundu.

Yeni şubenin açılışında dikkat çeken bir etkinlik programını gerçekleştirdiklerinin altını çizen yetkili, ünlü şarkıcıların performanslarıyla açılışa katılan kişilerin kendilerini keyifli hissetmelerini sağladıklarının altını çizdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan yetkili, “Dünyaca ünlü markaların cep telefonları, televizyonlar, küçük ev aletleri başta olmak üzere birçok farklı kategoride ürünün satışını gerçekleştiriyoruz. İnternet sitemiz üzerinden geniş bir ürün yelpazesini müşterilerimize sunduğumuzu söyleyebilirim.” sözleriyle çalışmaları hakkında açıklamada bulundu.

111.jpg

“PROFESYONEL ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ”

Sektörde elde ettikleri deneyim ile profesyonel çalışmalarına devam ettiklerinin altını çizen yetkili, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Bilindiği üzere akıllı telefonlar, küçük ev aletleri, elektronik aletler; oldukça fazla yönelim gösterilen ürünler arasında bulunuyor. Bu ürünlerde geniş ürün yelpazesi, insanların aradıkları ürünlere hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilmesini olanaklı hale getiriyor. Ayrıca kaliteli ürünlerin bir arada sunulması, müşterilerin kaliteden ödün vermeden istediği ürünlere ulaşmasını da mümkün kılıyor. Biz de bütün şubelerimizde temel olarak kalite ve güveni ön plana çıkardık. Yeni şubemizde de çalışmalarımızı bu iki husus üzerine kurduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim.”

“UZMAN BİR EKİBE SAHİBİZ”

Uzman bir ekibe sahip olduklarını, bu nedenle kendilerini şanslı hissettiklerini belirten yetkili, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Alanında deneyimli ve bilgi birikimi yüksek bir ekibe sahibiz. Bu nedenle kendimizi şanslı hissediyoruz. Çünkü bu sayede müşterilerimizin taleplerini en iyi şekilde karşılıyor, çalışmalarımıza profesyonel çizgide devam edebiliyoruz. Geniş bir ürün çeşitliliğine sahibiz. Farklı çalışmalarda da bulunmak ve ürün yelpazemizi daha da genişletmek istiyoruz. Bunu başarabilmek için sektörel gelişmeleri yakından takip ettiğimizi ve çalışmalarımızı sürekli güncellediğimizi belirtmem mümkün. Müşterilerimize avantajlı fiyatlar üzerinden ürün satışında bulunmak ise temel hedefimiz.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN