Borcu olanların yüreğine su serpen haber! O bankalara başvuranların borcu sıfırlanıyor!

Borcu olanların yüreğine su serpen haber! O bankalara başvuranların borcu sıfırlanıyor!

Borçlarından kurtulmak isteyen vatandaşlar bu habere çok sevinecek. Borç kapatma kredisi maliye açıdan zorlanan vatandaşların yüreğine su serpiyor. Tüm Kredi borçlarınızı tek bir çatı altında toplayarak düşük faiz oranıyla ödeyebilirsiniz. İşte borç kapatma kredisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

Bankalar tarafından yapılan kampanyalar vatandaşın yüzünü güldürürken borcu bulunan vatandaşlar bu haberle sevinçten havalara uçacak. Garanti Bankası, Akbank ve İş Bankası borç kapatma kredisi ile tüm müşterilerini sevindiriyor. Farklı bankalarda borcu bulunan kişiler "Borç Transferi" yöntemi ile borçlarından kolay bir şekilde kurtulabilir. Kredileri için kişiye özel faiz oranları ile yapılandırma imkanı sunuluyor. Boş transferi başvuruları için taşıt kredisi, konut kredisi ve ihtiyaç kredisi kapsamında başvuru alınıyor. İşte borç kapatma kredisi hakkında merak edilen tüm detaylar…


GARANTİ BANKASI BORÇ KAPATMA KREDİSİ

Müşterilerin yardımına koşan Garanti Bankası diğer bankada borcu bulunan müşterilerine finansal açıdan destek sağlıyor. Garanti Bankası'ndan borç kapatma kredisi alan kişiler diğer bankalarda bulunan borçlarını hızlı bir şekilde sildirebiliyor. Garanti Bankası borç kapatma kredisi için banka şubeleri ya da online yöntemler ile başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

para-paraa.jpg

AKBANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ

Farklı bankalarda borcu bulunan vatandaşların bütün kredilerini sıfırlama imkanı sunan Akbank, taksitli borç yöntemi ile 12 aya kadar vade imkanı sunuyor. Müşterilerini kolaylık sunan Akbank, hem internet bankacılığıyla aracılığıyla hem de mobil uygulama yöntemleri ile başvuru imkanı sunuyor. Bankalar tarafından yapılan kampanya ile vatandaşlar borçlarından kolay bir şekilde kurtulabilecek.

BORÇ KAPATMA KREDİSİ NEDİR?


Bankalar üzerinde birden fazla borcu bulunan vatandaşlara kolaylık sağlayan borç kapatma kredisi tek bir çatı altından bütün borçlarınızı kontrol etme imkanı sunuyor. Bu sayede diğer bankalarda ödediğiniz farklı faiz oranlarına gerek kalmadan tek bir faiz oranıyla tüm borçlarınızı ödeyebilirsiniz. Daha düşük faiz oranları ile ödeme imkanı sunulurken paranızda cebinize kalıyor.

paralar-2.jpg

Borç kapatma kredisine başvuru yapmadan önce yapılandırma seçeneklerini araştırmanız gerekiyor. Borçlarınızı kendiniz ödeyebileceğiniz gibi danışanlardan yardım alarak bir yapılandırma planına dahil edebilirsiniz. Borç kapatma kredisi kapsamında ödeme planı ile düşük maliyette ödeme imkanı sunulurken kredi puanınızı da daha az etkileyebilirsiniz.

Borç kapatma kredisi almak isteyen kişilerin öncelikle mevcut borçlarının tam bir listesini oluşturması gerekiyor. Bu liste içerisinde borç tutarı faiz oranı ve aylık ödeme tutarının yer alması gerekiyor. Bu sayede ödeme planında gerekli olan tüm bilgiler elinizin altında olacak.

para-hesap-1.jpg

Daha sonra diğer bankaların sunmuş olduğu borç kapatma kredisi tekliflerini araştırarak size en uygun olanı değerlendirebilirsiniz. Sunulan teklifler arasında faiz oranları, geri ödeme koşulları ve ek masraflar gibi faktörlere dikkat etmeniz gerekiyor. Bu nedenle size sunulan teklifleri dikkatli bir şekilde incelemeniz önemli bir yere sahiptir. Borç kapatma kredisinin kredi puanınızı etkileyeceğini de unutmamanız gerekiyor. Kredi puanı, kredi başvurunuzun onaylanması ve faiz oranının belirlenmesi için kullanılan önemli bir faktör olarak karşımıza çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN