Kimse evsiz kalmayacak! Ayda 1.695 TL ödeyerek ev sahibi olun! 125 bin TL’ye iki katlı konut satışı!

Kimse evsiz kalmayacak! Ayda 1.695 TL ödeyerek ev sahibi olun! 125 bin TL’ye iki katlı konut satışı!

Ev almak isteyen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuldu. Ayda 1695 TL ödeyerek siz de ev sahibi olabilirsiniz. Avantajlı konut almak isteyenler için o banka yeni ilanlarını yayınladı. İşte uygun fiyatlı konut detayları…

Yaptığı kampanyalar ile müşterilerin yüzünü güldüren TEB, yeni bir kampanya ile müşterilerin karşısına çıktı. Konut almak isteyen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunan TEB herkese ev sahibi yapıyor. Konut kampanya detayları hakkında araştırmalar devam ederken detayları sizlerle paylaşıyoruz. İşte uygun fiyatlı konut detayları…

TEB'DEN KONUT KAMPANYASI

TEB yeni kampanyalarıyla müşterilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kredi ödemeleri ile sık sık gündemde yer alan banka bu kez de konut ilanları ile gündeme geldi. Ev almak isteyen binlerce vatandaş ilanları yakından takip ederken uygun fiyatlı konut için detaylar paylaşıldı.

teb-1.jpg
Kampanya ile birlikte konut sahibi olmak isteyen binlerce vatandaş kolay bir şekilde ev sahibi olabilecek. TEB müşterileri peşinat ödemesi durumunda taksit seçenekleri ile kolay bir şekilde konut sahibi olma hakkı elde edecek.


TEB KAMPANYA DETAYLARI NELERDİR?

TEB resmi internet sitesinden konut ilanlarını yayınladı. Banka kapsamında yapılan duyuru ile birlikte Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bulunan 76 metrekarelik ve bir avlusu bulunan iki katlı 152 metrekare alana sahip mülkün satışa sunulduğu duyuruldu.

konut-fiyat.jpg
125.000 TL değerindeki taşınmaz mülk için 25.000 TL peşinat ödeyerek taksit seçenekleri ile konut sahibi olabilirsiniz. Ödemenin kalan kısmını ayrı 1.695 TL ödeyebileceğiniz belirtilirken 152 metrekareye sahip 2 katlı konut için toplam değerin 125.000 TL olduğu vurgulandı. Konutun teklif usulü ile satışa sunulacağı ifade edilirken detaylar da TEB resmi internet sitesi üzerinden paylaşıldı.

konutlarr.jpg
KONUT DETAYLARI BELLİ OLDU


Banka tarafından yapılan açıklama kapsamında konutun çift cepheli olduğu ve güneş enerjisi sistemine sahip olduğu aktarıldı. Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bulunan 76 metrekarelik bir avlusu bulunan iki katlı evin 152 metrekareden oluştuğu aktarıldı. Mülk sahibi olmak isteyen kişilerin teyp resmi internet sitesi üzerinden ya da banka şubeleri aracılığıyla detayları öğrenebileceği aktarıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN