Nakit ihtiyacı bulunanlar dev ödeme! Düşük faiz oranı ve 24 ay vade seçeneğiyle…

Nakit ihtiyacı bulunanlar dev ödeme! Düşük faiz oranı ve 24 ay vade seçeneğiyle…

Artan maliyetler vatandaşı zor durumda bırakırken nakit ihtiyacı da her geçen gün artmaya devam ediyor. O banka son açıklaması ile Temmuz ayına özel ihtiyaç kredisi detaylarını paylaştı. Düşük faiz oranı ile ek olarak uygun ödeme koşullarından yararlanabilirsiniz. İşte ihtiyaç kredisi ödeme detayları…

Nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kampanya detaylarını Araştırmaya devam ediyor. Birbirinden cazip avantajlar sunmaya devam eden bankalar Temmuz ayı ile yeni kampanyalarını açıklamaya başladı. İş Bankası tarafından yapılan güncel açıklama ile birlikte ihtiyaç kredisi detayları belli oldu. İşte ihtiyaç kredisi ödeme detayları…

İŞ BANKASI YENİ KAMPANYASINI AÇIKLADI

Nakit sıkıntısı bulunan kişilere özel finansman desteği sağlayan İş Bankası, güncel kampanyasına detaylarını paylaştı. Kampanya dahilinde müşterilerine birbirinden cazip avantajlar sunmaya devam eder İş Bankası düşük faiz oranı ve ek ödeme seçenekleri ile finansman desteği sağlamaya devam ediyor. Para ihtiyacı bulunan vatandaşlar İş Bankası tarafından sağlanan finansman desteği hakkında araştırmalarını hızlandırdı.

is-bankasi.jpg

İŞ BANKASININ İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI NE KADAR?

İş Bankası tarafından sağlanan finansman desteği kapsamında müşterilere ne kadar kredi sağlanacağı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Banka tarafından hazırlanan örnek ödeme tablosu ile ödeme seçenekleri tek tek açıklandı. İş Bankası ödeme tablosu şu şekildedir:

para.jpg


İş Bankası üzerinden 70 bin TL'lik ihtiyaç kredisi almak isteyen müşteriler için %2,95 faiz oranı ile ödeme imkanı sunuluyor. 70.000'lik kredi için 2.95 faiz oranına ek olarak 24 ay vade seçeneği sunulacağı belirtilirken yıllık maliyet oranının %55,29, tahsis ücretinin ise 350 TL olarak yapıldığı aktarıldı. Bu kapsamda Kredi ödeme seçenekleri için aylık taksit tutarı 4445 TL olurken geri ödeme tutarı ise 107.038 TL olarak görülecek.

İş Bankası aracılığı ile kredi başvurusu yaparak nakit ihtiyacına çözüm sağlamak isteyen kişiler ihtiyaç kredisi başvuru işlemleri için İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden detayları öğrenebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN