QNB Finansbank bombayı patlattı! Faiz yok kefil yok... İhtiyacı olana 20 bin TL anında cebinde

QNB Finansbank bombayı patlattı! Faiz yok kefil yok... İhtiyacı olana 20 bin TL anında cebinde

QNB Finansbank, zorlu ekonomik şartlarda vatandaşın cebini rahatlatacak yeni bir kampanyaya imza attı. Acil nakde sıkışanlara destek olmak isteyen banka faizsiz kredilerin başladığını duyurdu. İşte, QNB Finansbank'ın yeni kredi kampanyasının detayları...

QNB Finansbank, artan enflasyon karşısında zor durumda kalan KOBİ'ler için yeni bir kredi adımı attı. Faizsiz kredi kampanyası ile işletmelere destek olmak isteyen banka, 20 bin lirayı bulan kredi fırsatı sunuyor.

Küçük işletmelerin nakdi ihtiyaçlarını karşılamak için 12 ay vade seçeneğiyle kredi sunan banka, firmaların yaşadığı finansman yükünü azaltmayı amaçlıyor.

haber-10-ic.jpg

KOBİ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Banka, kampanyadan yararlanmak isteyen işletmelerden işlem tutarını güvence altına almak amacıyla şirket cirosunun 8 milyon TL'yi geçmemesi şartını arıyor.

Aynı zamanda işlem tutarının ortalama 4 katı kadar nakit akış taahhüdü de talep ediliyor. Bankanın belirttiği şartlara uyan işletmeler, kredi için başvuru işlemlerini Finansbank şubeleri üzerinden bizzat yapabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN