SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yeni bir müjde! Ak Parti’den o isim açıkladı: “Emekli aylıkları iyileştirilecek”

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yeni bir müjde! Ak Parti’den o isim açıkladı: “Emekli aylıkları iyileştirilecek”

Milyonlarca emeklinin gözü maaşlarına verilen zamma ilave zam yapıp yapılmayacağı açıklamasına dikildi. Açıklanan son enflasyon verilerinden sonra zam alan emekliler söz konusu zamdan hoşnut değilken ek zam ya da refah payı talebinde bulunuyor. Bu kapsamda konuyla alakalı yapılacak açıklamalar yakından takip edilirken Ak Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, yeni bir müjde verdi. İşte detaylar…

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, emekliye ek zam verilmesiyle alakalı önemli açıklamalar yaptı. Önümüzdeki günlerde yasal düzenlemelerin konuşulacağını söyleyen Güler, akşam emekli aylıklarında oransal artışlar yapılacağını ve böylelikle aylıkların iyileştireceğini açıkladı. Aynı zamanda önümüzdeki günlerde yapılacak olan kabine toplantısını işaret eden Güler, kısa zamanda netleşeceğini de açıkladı.

p-2.jpg

EMEKLİ AYLIKLARINDA ORANSAL ARTIŞ

Haberler.com’da yer alan habere göre, AK Partili Güler, "Yasal düzenleme ocak ayının 3. haftasında Meclis'in gündemine gelecek. Emekli aylıkları oransal artışla iyileştirilecek. Kısa çalışma ödeneği ve çalışma hayatına ilişkin 7-8 maddelik bir düzenleme üzerinde çalışılıyor. Önümüzdeki haftaya kadar neticelenirse kabinede değerlendirilir sonra kanun teklifimize koyarız, üçüncü haftamızda netleştirmiş oluruz, çalışıyoruz" dedi.

p-3-001.jpg

KABİNE TOPLANTISINA DİKKAT ÇEKTİ

Bahsi geçen düzenlemeye ilişkin konuşan Güler, kabine toplantısını işaret ederek, "Önümüzdeki haftaya kadar neticelenirse kabinede değerlendirilir sonra kanun teklifimize koyarız, üçüncü haftamızda netleştirmiş oluruz, çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

p-4-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN