Uzman isim resmen tarih verdi! Bankaların faiz oranı o tarihte dibi boylayacak! Kredi çekeceklere müjde!

Uzman isim resmen tarih verdi! Bankaların faiz oranı o tarihte dibi boylayacak! Kredi çekeceklere müjde!

Tüm vatandaşların ilgisini çekecek kredi faiz oranları, uzman isim tarafından tarihiyle birlikte açıkladı. İşte o tarihte faiz oranlarında gözle görülür ciddi bir düşüş olacak. İşte detaylar...

Tüm vatandaşları ilgilendiren kredi faiz oranlarıyla ilgili yeni gelişme uzman isim tarafından açıklandı. Altın ve para piyasaları konusunda uzman olan ünlü isim İslam Memiş, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü Ekonomist İsmail Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili yaptığı çarpıcı yorumların ardından şimdi de kredi faiz oranlarıyla ilgili konuştu. Memiş, kredi faiz oranlarının tersine döneceğini, ciddi bir düşüş yaşanacağını söyledi. Vatandaşların o tarihe kadar kredi alması için beklemeleri gerektiğini açıkladı.

kredi

Altın ve para piyasaları konusunda uzman Ekonomist İslam Memiş, yakından takip ettiği altın yatırımlarıyla ilgili herkesi mutlu edecek tavsiyelerin ardından şimdi de kredi çekmeyi düşünen vatandaşlara yönelik açıklamalarda bulundu. Bankalardan kredi çekmek isteyen vatandaşların yüreklerine su serpecek açıklamalarda bulunan Memiş, kredi faiz oranlarının düşeceği tarihi açıkladı. İhtiyaç, taşıt ve konut kredisi almak isteyen vatandaşların kredi faiz oranlarının düşeceği tarihi beklemesi gerektiğini söyledi. 

KREDİ FAİZ ORANLARI NE ZAMAN DÜŞECEK?

kredi

2023 yılının start vermesiyle birlikte bankaların kredi vermek için bir yarış içerisinde girdiğini belirten uzman Ekonomist İslam Memiş, kredi faiz oranlarının düşeceğini ve kredi limitlerinin artacağını ifade etti. Bankalardan kullanacağınız taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi için beklenilmesi gerektiğini söyleyen Memiş, Subat ayının sonlarında doğru ciddi bir faiz indirimi olacağını açıkladı. Memiş, devletin sağladığı imkanların getirdiği kolaylıkla birlikte düşük faiz oranlarının gerçekleşeceğini söyledi. Kredi almak isteyen vatandaşların sabırlı olması durumunda bu düşük faizli krediyle kendilerini ciddi anlamda kurtaracaklarını ifade etti.

PEKİ ALTIN FİYATLARINDAKİ SON DURUM NEDİR?

altıun

Bugünkü yazısında altın fiyatlarıyla ilgili açıklamalarda buluna

n Memiş, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin altın fiyatlarını ciddi anlamda etkileyeceğini söyledi. Altılı masanın cumhurbaşkanı adayını açıklayacağı tarihte gram altının ciddi bir yükselişte olacağını belirtti. Memiş, vatandaşları altın konusunda uyardı. 15 Şubat tarihinden itibaren gram altın fiyatlarında yükseliş olacağını ve elinde altın bulunan vatandaşların biraz beklemesi gerektiğini söyledi. Altın yatırımı yapmak isteyenlerin ise şimdiden altın almaya başlaması konusunda ellerini çabuk tutmaları gerektiğini söyledi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN