18-55 yaş aralığında personel alımı yapılacak! En az 12.000 TL maaş! KPSS şartı yok

18-55 yaş aralığında personel alımı yapılacak! En az 12.000 TL maaş! KPSS şartı yok

Milyonlarca iş arayan vatandaşın ilk adresi Türkiye İş Kurumu olurken güncel ilanlarda yayınlanmaya devam ediyor. Son açıklama doğrultusunda hasta ve yaşlı bakımı için yeni eleman alımı yapılacağı duyuruldu. En az 12000 TL maaş ile personel alımı yapılacak. İşte personel başvuru detayları…

Hastanede çalışmak isteyen vatandaşlar için yeni ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. İŞKUR üzerinden hasta ve yaşlı bakım elemanı alımı yapılacağı duyuruldu. 18-55 yaş aralığında olan vatandaşların başvuru yapabileceği belirtirken başvuru şartlarının da değişkenlik gösterdiği vurgulandı. İşte personel başvuru detayları…

HASTANELERDE ALIM BAŞLADI

İŞKUR açık iş ilanları kısmında bulunan ilanlar güncellenmeye devam ediyor. Yapılan duyuru kapsamında en az 297 kişinin işe alınacağı belirtildi. Farklı iller için yapılacak personel alımları için başvurular devam ediyor. İlanlar kapsamında adaylardan hem özel hem de genel şartlar isteniyor.

saglik-personel.jpg


GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?


İŞKUR üzerinden yapılacak hasta ve yaşlı bakım elemanı için adaylardan istenen genel başvuru şartları şu şekildedir:

  • En az ilkokul mezunu olmak (İlanlara göre değişkenlik gösterebilir)
  • Sağlık sektöründe deneyimi bulunan ya da deneyim kazanmak isteyen adaylar
  • Çalışmasına engel olabilecek bir sağlık sorununun olmaması
  • Giyimine özen gösteren
  • İletişim ve planlama becerisi gelişmiş
  • Hizmet ve çözüm odaklı çalışabilen
  • Ekip çalışmasına yatkın olan
  • Vardiyalı çalışabilecek
  • Hasta ilişkilerinde iyi olan

hasta-bakici.jpg

KPSS ŞARTI İSTENİYOR MU?

Hasta ve yaşlı bakım elemanı olarak başvuruda bulunacak adayların Özel sektörde çalışabileceği belirtildi. Nedenle adaylardan KPSS şartı istenmediği belirtilirken mülakat yapılmayacağının da altı çizildi. Ülke genelinde pek çok hastane ve özel sağlık kurumu tarafından yapılan personel alımları için ilanlar İŞKUR üzerinden yayınlanıyor. Güncel iş başvurularından haberdar olmak isteyen vatandaşların İŞKUR sayfasını ziyaret edebileceği aktarıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN