Akaryakıta gece yarısı zam bombardımanı! Bu zam araç sattırır! Hemen depoları fulleyin

Akaryakıta gece yarısı zam bombardımanı! Bu zam araç sattırır! Hemen depoları fulleyin

Akaryakıtta bu gece yarısından itibaren zam yağmuru geliyor ! Gece yarısından önce depolar zamsız tarifeyle dolacak. Gece yarısından sonra geçerli olmak üzere benzin ve motorine çifte zam bekleniyor. İşte 9 Mayıs 2023 benzin, motorin güncel fiyatları

Benzin ve motorine sırasıyla 1, 25, 29 Nisan, 3 ve 6 Mayıs’ta 1 lira 6 kuruş ve 1 lira 30 kuruşluk indirimler yapılmıştı. Araç sahiplerine kötü haber geldi. İndirimler sonrası akaryakıta zam yolda! 9 Mayıs 2023 tarihinden itibaren zamlı tarife uygulanacak.

akaryakit.jpg

AKARYAKITA GECE YARISI ZAMMI! DEPOLARI FULLEYİN

Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüş nedeniyle pompa fiyatlarına yansıyan indirimler, Brent petrol varil fiyatının yeniden yükselişe geçmesi sonrası durdu ve yerini zamlara bıraktı. Akaryakıt sektörü kaynaklı bilgilere göre bu gece yarısı sonrası geçerli olmak üzere benzin ve motorine zam gelmesi bekleniyor.

İNDİRİM BİTTİ ZAM GELİYOR

Nisan ve 3-6 Mayıs'taki indirimlerin nedeni brent petrolün 86 dolardan 77 dolar seviyesine kadar gerilemesiydi. Bu gerilemenin yerini artışa bırakması sonrası bu gece yarısından sonra benzine 44 kuruş, motorine 66 kuruş zam geleceği belirtiliyor.

Gece yarısından sonra geçerli olacak zamlardan önce İstanbul Anadolu Yakası benzin litre fiyatı 19,24 TL, motorin fiyatı 17,86 TL ve LPG fiyatı 10,47 TL olarak açıklanmıştı. İstanbul Avrupa Yakası'nda ise benzin litre fiyatı 19,28 TL, motorin fiyatı 17,91 TL ve LPG fiyatı 10,50 TL, Ankara benzin litre fiyatı 19,65 TL, motorin fiyatı 18,26 TL ve LPG fiyatı 10,65 TL şeklindeydi. Bu fiyatlar benzinde 44 kuruş, motorinde ise 66 kuruş zamlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN