Ankaralının büyük sorununa çözüm! Mansur Başkan duyurdu: O güzergah hizmete geçti! Hem ekonomik hem güvenli

Ankaralının büyük sorununa çözüm! Mansur Başkan duyurdu: O güzergah hizmete geçti! Hem ekonomik hem güvenli

Ankara'da yaşayan milyonlarca vatandaşa sevindiren haber EGO'dan geldi. Ankara'nın en büyük sorunu haline dönüşen o güzergah yeni seferlerine kavuştu. Mansur Başkan sürpriz gelişme ile Ankaralının yüzünü güldürdü. İşte EGO Genel Müdürlüğü yeni seferleri…

Türkiye'nin en kalabalık şehirlerinden biri olarak karşımıza çıkan Ankara'nın en büyük sorunu da ulaşım oluyor. Vatandaşlar Havaalanı güzergahında toplu taşıma bulmakta zorlanırken Büyükşehir Belediyesi sürpriz bir hamle ile vatandaşın yüzünü güldürdü. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama doğrultusunda yeni seferlerin başlatıldığı duyuruldu. İşte EGO Genel Müdürlüğü yeni seferleri…

HEM EKONOMİK HEM DE GÜVENLİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkentte yaşayan vatandaşların havaalanına ulaşım sorununa köklü çözüm getirdi. Esenboğa havaalanına daha rahat ve ekonomik bir ulaşım sağlamak amacıyla EGO otobüs seferlerinin başladığı bildirildi.

ankara-havalimani-otobus.jpg

Ankara'da toplu taşıma alanında önemli çalışmalar yapılırken Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent halkının Esenboğa havaalanına daha konforlu, güvenli ve ekonomik yolculuk yapabilmesi amacıyla yeni otobüslerin hizmete geçtiğini duyurdu. Yeni seferler AŞTİ-15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı, Esenboğa Havalimanı güzergahından hizmet sağlayacak.

YENİ OTOBÜSLER KULLANILACAK

Esenboğa Havalimanı seferlerinde 56 koltuk ve 24 ayakta konuk olmak üzere toplam 80 kişilik kapasitesi bulunan otobüslerin kullanılacağı bildirildi. Euro 6 motor teknolojisi ve düşük emisyon ile çevre dostu bir ulaşım imkanı sağlayan bu otobüsler bagaj kapasitesi 6,85 metreküp olmakla birlikte yolcuların bagaj ihtiyaçlarına da çözüm olacak.

ankara-ego.jpg

MANSUR YAVAŞ'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Vatandaşlarımızın Esenboğa Havalimanı’na konforlu ve ucuz bir şekilde ulaşması için engelli erişimine uygun, yolcu yük bagajı ile rafı bulunan ve yüksek yolcu kapasitesine sahip turizm tipi 15 adet yeni otobüs satın aldık. Otobüslerimiz Kızılay ve AŞTİ’den 7/24 yolcu taşımaya başlıyor. Ankara’mıza hayırlı olsun”

ego-sefer-1.jpg​​​​​​​

DESTEK DEVLETTEN GELDİ

Ankara'da ulaşımda kullanılacak otobüsler kapsamında Devlet Tedarik Kurumu aracılığıyla satın alınan 15 adet ISUZU İnterliner marka otobüsten 9'nun plaka tescil işlemlerinin tamamlandığı bildirildi. Trafiğe hazır halde bulunan bu otobüsler elektronik ücret toplama sistemi ile Entegre olmak üzere modern ve konforlu bir ulaşım deneyimi sağlıyor. Otobüslerin alım süreci hakkında açıklamalarda bulunan EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, “Millet hem ucuz bilet hem de konforlu ulaşım imkanına kavuşacak. Yeni araçlarımızın hayırlı olmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN