Bugüne kadar görülmeyen ölümcül tür de ortaya çıktı! Yılan istilası resmen başladı... İhbar üstüne ihbar yağıyor

Bugüne kadar görülmeyen ölümcül tür de ortaya çıktı! Yılan istilası resmen başladı... İhbar üstüne ihbar yağıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası Afrika değil Türkiye! Bugüne kadar görülmeyen ölümcül tür o ilimizde ortaya çıktı. Dev yılanı görenler küçük dilini yuttu. Tek ısırığıyla anında öldürüp felç ediyor. Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Topraktan fışkıran yılanlar adeta saldırıya geçti. Gelen son görüntüler yürekleri ağızlara getirdi. Burası Afrika değil Türkiye! Bugüne kadar görülmeyen ölümcül tür de ortaya çıktı!. Dev yılanı görenler kaçacak yer aradı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde büyük yılan istilası başladı! İhbar üstüne ihbar yağıyor.

fggfgffg-6.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Antalya'dan gelen görüntüler tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Bugüne kadar görülmeyen ölümcül tür de ortaya çıktı!

BURASI AFRİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Antalya'nın Ulukapı Mahallesi Kümeevleri Alibazlı mevkiinde Osman Yılmaz’a ait evin önünde dev bir yılan görüldü. Vatandaşlar yılanı fark eder etmez hemen Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimine bağlı kurtarma ekiplerini arayarak yardım istedi.

BUGÜNE KADAR GÖRÜLMEMİŞ TÜR... TEK ISIRIĞIYLA ÖLDÜRÜYOR

İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri yılanın yerini tespit etmek için uzun bir çaba sarf etti. En sonunda yılan merdiven boşluğunda köşeye sıkıştırıldı. Merdiven boşluğundaki yılan kısa sürede ekipler tarafından yakalanarak çuvala konuldu. Yılanın 2 metreden uzun olduğu tespit edilirken uzmanlardan peş peşe açıklamalar geldi.

fddffd-5.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Yakaladıkları yılanı tekrardan doğal yaşamına bırakan ekipler çevredeki vatandaşları son dakika olarak uyardı. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını belirten yetkililer, çevrede yaşayan kişilerin yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN